OKcontainers.nl: een betaalbare, betrouwbare partner voor het afvoeren van al uw afval. Neem contact op voor een offerte op maat of kijk op de website voor de richtprijzen.
OKcontainers.nl: een betaalbare, betrouwbare partner voor het afvoeren van al uw afval. Neem contact op voor een offerte op maat of kijk op de website voor de richtprijzen.

OKcontainers.nl: snel en betaalbaar een container

Algemeen

Wanneer men voor een grotere klus veel af moet voeren is een container huren een goede optie; het liefst met zo min mogelijk rompslomp. OKcontainers.nl is hét betrouwbare adres in de regio voor snelle, betaalbare containerhuur.

ENSCHEDE - OKcontainers.nl weet hoe belangrijk een betrouwbare dienstverlening is; afspraak is afspraak. Zij onderscheiden zich dan ook door een uitstekende klantenservice met als doel om de verwachtingen altijd te overtreffen! Het is dan ook niet voor niets dat OKcontainers.nl een vaste klantenkring op heeft weten te bouwen.

Containers zijn te huur in een drietal formaten; 4 kubieke meter, 6 kubieke meter en 10 kubieke meter. De grootste container is zowel in open als gesloten versie leverbaar. De prijsstelling hangt af van het soort afval dat men af wil voeren. Ze zijn bruikbaar voor restafval, bouw- en sloopafval, puin, groen, hout, grond en dakafval. Prijzen zijn altijd inclusief BTW, vier weken plaatsing van de container, haal- en brengservice en afvoeren van het afval. Zo weet u precies waar u aan toe bent qua kosten. Kijk voor meer informatie over de prijzen per container op: www.okcontainers.nl of bel met 06-23 41 79 72 voor een offerte op maat.

Isabel Merbis met haar prijs.
Award voor Isabel 4 uur geleden
Daan Rots in actie tegen Excelsior. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente bijna zeker van groepsfase Europa League 6 uur geleden
Afbeelding
De mening van Enschede: Dronebasis op Twente Airport? 10 uur geleden
Karin de Vries, Joke Voogd en Inge van Erkelens (drietal in hesje) met enkele deelnemers aan de wandeling. .
Meer leren over planten in de natuur 22 apr, 10:28
Duitse belangstelling voor het Enschedese crematorium.
Duitse belangstelling voor crematorium Usselo 21 apr, 12:30
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 21 apr, 10:21
Jelle Snippe bereidt zich voor op het EK.
Snippe blij met steun Reggeborgh 20 apr, 14:24
Afbeelding
Van bultjes naar babyhuid 20 apr, 09:02