OKcontainers.nl: een betaalbare, betrouwbare partner voor het afvoeren van al uw afval. Neem contact op voor een offerte op maat of kijk op de website voor de richtprijzen.
OKcontainers.nl: een betaalbare, betrouwbare partner voor het afvoeren van al uw afval. Neem contact op voor een offerte op maat of kijk op de website voor de richtprijzen.

OKcontainers.nl: snel en betaalbaar een container

Algemeen

Wanneer men voor een grotere klus veel af moet voeren is een container huren een goede optie; het liefst met zo min mogelijk rompslomp. OKcontainers.nl is hét betrouwbare adres in de regio voor snelle, betaalbare containerhuur.

ENSCHEDE - OKcontainers.nl weet hoe belangrijk een betrouwbare dienstverlening is; afspraak is afspraak. Zij onderscheiden zich dan ook door een uitstekende klantenservice met als doel om de verwachtingen altijd te overtreffen! Het is dan ook niet voor niets dat OKcontainers.nl een vaste klantenkring op heeft weten te bouwen.

Containers zijn te huur in een drietal formaten; 4 kubieke meter, 6 kubieke meter en 10 kubieke meter. De grootste container is zowel in open als gesloten versie leverbaar. De prijsstelling hangt af van het soort afval dat men af wil voeren. Ze zijn bruikbaar voor restafval, bouw- en sloopafval, puin, groen, hout, grond en dakafval. Prijzen zijn altijd inclusief BTW, vier weken plaatsing van de container, haal- en brengservice en afvoeren van het afval. Zo weet u precies waar u aan toe bent qua kosten. Kijk voor meer informatie over de prijzen per container op: www.okcontainers.nl of bel met 06-23 41 79 72 voor een offerte op maat.

'Het leuke vind ik dat ik wat kan delen over Enschede', aldus deelnemer Marco van Speciaalbiercafé De Vluchte.
Nieuwe Gastheren en Gastvrouwen van IVN 17 uur geleden
Afbeelding
Rutbeek 27 mrt, 15:38
Leerlingen van College Zuid informeel in gesprek met gastdocent Marco Krijnsen. (Foto: College Zuid)
'Meer leerlingen aan het lezen krijgen' 27 mrt, 14:52
De belangstelling voor de Enschede Marathon is groot.
Veel meer lopers kiezen voor de hele marathon 27 mrt, 13:36
De Wereld van Carlijn is te zien in Concordia.
Film De Wereld van Carlijn met nabespreking door Carlijn Kingma 26 mrt, 19:49
De kleurrijke dahlia is altijd een aanwinst voor de tuin.
Column Wim Boers: Tuinbezigheden in het voorjaar... 26 mrt, 18:44
Younes Taha in actie tegen FC Utrecht. (Foto: Bas Everhard)
Veel interlands in aanloop naar derby tegen Heracles 26 mrt, 15:32
Myron Boadu en Daan Rots voor even terug op school.
Spelers FC Twente bezoeken het Bonhoeffer 26 mrt, 14:56