Ruben Burchartz heeft bijgetekend bij DOS-WK. (Foto: Bert Sanders)
Ruben Burchartz heeft bijgetekend bij DOS-WK. (Foto: Bert Sanders) Foto: Picasa

Ruben Burchartz langer trainer bij DOS-WK

Algemeen

Ruben Burchartz is ook volgend seizoen trainer/coach van de hoofdmacht van de Enschedese korfbalvereniging DOS-WK. Burchartz en het bestuur van DOS-WK zijn verlenging van het contract overeen gekomen.

Enschede - Ruben Burchartz is bezig aan zijn tweede seizoen bij DOS-WK. Hij geeft aan nog niet klaar te zijn bij DOS-WK. “Door de coronapandemie zijn het twee vreemde seizoenen geweest. De spelersgroep is erg enthousiast en leergierig en maakt een mooie ontwikkeling door. Helaas hebben we dit tijdens wedstrijden nog maar beperkt kunnen laten zien.’’ Burchartz is oud-speler van DOS-WK en momenteel woonachtig in Hengelo

In de veldcompetitie is DOS-WK op kampioenskoers. Het team bezet een gedeelde eerste plaats in de tweede klasse. Als gevolg van de coronapandemie is er in zaal tot op heden slechts één wedstrijd gespeeld die met winst werd afgesloten. Over het verdere verloop van de zaalcompetitie is tot op heden nog niets bekend.

Ook Eric Rönitz heeft zijn overeenkomst met DOS-WK met één jaar verlengd en zal volgend seizoen wederom het tweede team trainen en coachen. De reserves bezetten een vijfde plaats halverwege de veldcompetitie.

Voorzitter René Gelderman is verheugd met de vroegtijdige overeenstemming met beide trainers. “Deze verlenging komt onder andere voort uit een heel positief gevoel bij alle betrokkenen. Nu deze sleutelposities sterk zijn ingevuld kunnen we vol energie verder om te bouwen aan een stabiele eerste klasse vereniging.’’

.

Afbeelding
Drukte bij opening Albert Heijn Twekkelerveld 18 uur geleden
Het voormalige SLO-terrein krijgt voorbeeldtuinen.
Inspiratietuinen op voormalig SLO-terrein 18 uur geleden
Wout Brama heeft een cadeau voor Klaas Friskus. (Foto: Janny Friskus)
Geslaagd Sportcafé in kantine Sparta Enschede 20 uur geleden
Blij met de F35! (Foto: Koos Mavrakis)
Laatste deel F35 klaar! 23 uur geleden
Afbeelding
Punt 23 apr, 18:23
Terrestrial Verses is te zien in Concordia.
Terrestrial Verses te zien in Concordia 23 apr, 17:47
Een themasessie in Spinnerij Oosterveld..
Themasessie over klimaat, water 23 apr, 17:45
Isabel Merbis met haar prijs.
Award voor Isabel 23 apr, 16:42