De Albert Heijn ging feestelijk open. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)
De Albert Heijn ging feestelijk open. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

Nieuwe AH verrast met vers en gemak

Algemeen

De opening van de nieuwe Albert Heijn in Enschede Zuid is niet geruisloos voorbij gegaan. Vorige week dinsdag ging de nieuwe supermarkt feestelijk open. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn’’, zegt supermarktmanager Patrick Gecer. “Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht.”

Enschede - De nieuwe Albert Heijn is gevestigd aan de Wesseler-Nering 20A en is meer dan 2.300 vierkante meter groot.
Klanten hebben er keuze uit ruim 22.000 producten, waaronder heel veel verse producten. Het afrekenen gaat snel met zelfscankassa’s. ‘’Ik hoop dat iedereen zich snel thuis voelt in de nieuwe winkel’’, zegt supermarktmanager Patrick Gecer.

De nieuwe Albert Heijn in winkelcentrum Zuid heeft het allernieuwste concept. De winkel is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. De gangpaden zijn breed, de afdelingen ruim van opzet. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes.
Ook zijn er zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Patrick Gecer: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk ook. Bij de servicebalie vind je onder andere de bloemen- en plantenafdeling, het afhaalpunt van bol.com en een geldautomaat.’’

Klanten hebben de keuze uit een groot en gevarieerd assortiment groente en fruit. Er zijn ook verspakketten voor complete gerechten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Gecer: “Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid aanbod vleeswaren, kaas, droge worsten en tapas.’’

De bakkerij biedt verschillende soorten brood, taart en chocolade. Patrick Gecer: “Albert Heijn Enschede Zuid biedt keuze in prijs. De bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er, alsmede Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. Ook hebben we elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen.” De nieuwe Albert Heijn in Zuid is open op maandag tot en met zaterdag van 7.00 tot 22.00 uur, zondag van 12.00 tot 22.00 uur. De winkel is tijdelijk alle dagen tot 20.00 uur open.

Afbeelding
Drukte bij opening Albert Heijn Twekkelerveld 9 uur geleden
Het voormalige SLO-terrein krijgt voorbeeldtuinen.
Inspiratietuinen op voormalig SLO-terrein 9 uur geleden
Wout Brama heeft een cadeau voor Klaas Friskus. (Foto: Janny Friskus)
Geslaagd Sportcafé in kantine Sparta Enschede 11 uur geleden
Blij met de F35! (Foto: Koos Mavrakis)
Laatste deel F35 klaar! 14 uur geleden
Afbeelding
Punt 23 apr, 18:23
Terrestrial Verses is te zien in Concordia.
Terrestrial Verses te zien in Concordia 23 apr, 17:47
Een themasessie in Spinnerij Oosterveld..
Themasessie over klimaat, water 23 apr, 17:45
Isabel Merbis met haar prijs.
Award voor Isabel 23 apr, 16:42