De Enschede Cadeaukaart bevordert het lokaal kopen.
De Enschede Cadeaukaart bevordert het lokaal kopen.

Enschede heeft eigen cadeaukaart

Algemeen

Enschede is een cadeaukaart rijker: de eigen Enschede Cadeaukaart. De Enschede Cadeaukaart is een waardebon die te besteden is bij onder andere winkels, horeca en culturele instellingen in de stad Enschede. “Een uniek cadeau dat geschikt is voor iedereen, bijvoorbeeld als kerstgeschenk’’, aldus Enschede Promotie.

Enschede - De Enschede Cadeaukaart is een initiatief van Enschede Promotie, Winkelhart Enschede en de Vereniging Horeca Stad Enschede. De cadeaukaart is te koop bij Tourist Info Enschede en Spar City Enschede.

De Enschede Cadeaukaart kan worden opgewaardeerd met verschillende bedragen (van 5 euro tot 150 euro) en is te besteden bij ondernemers in verschillende branches. “Een avondje theater, een nieuwe outfit of een heerlijke beautybehandeling: het tegoed op de kaart is hiervoor te gebruiken”, aldus Enschede Promotie.
De Enschede Cadeaukaart is ook online te bestellen via www.cadeaukaartenschede.nl. De eerste kaart is gekocht door wethouder June Nods.

Met de Enschede Cadeaukaart worden bestedingen in eigen stad gestimuleerd, omdat het tegoed op de kaart bij Enschedese ondernemers te gebruiken is. Met de Enschede cadeaukaart wordt ook het fysieke bezoek gestimuleerd. Met de boodschap ‘Wees loyaal, koop lokaal’ wordt de kaart geïntroduceerd bij consumenten.

Het Ondernemersfonds Enschede is zeer positief over de cadeaukaart en heeft een ruime financiële bijdrage toegezegd voor drie jaar. Daarnaast is er een subsidie toegekend uit de crisisarrangementen van Provincie Overijssel.

Al ruim honderd ondernemers uit diverse branches hebben zich aangemeld als acceptant van de Enschede Cadeaukaart. Het bedrag dat de consument besteedt, wordt volledig uitgekeerd aan de ondernemer. Afwaarderen van de kaart kan heel eenvoudig via de app, dus er zijn geen aanpassingen in het kassasysteem nodig. Ook blijkt uit onderzoek dat 80 procent meer uitgeeft dan de waarde op de kaart. Interesse om acceptant te worden? Mail naar info@cadeaukaartenschede.nl met vermelding Enschede cadeaukaart.

Afbeelding
Je producten online verkopen: zo laat je klanten veilig shoppen 19 apr, 07:44
Manna zoekt medewerkers. Zie ook www.werkenbijmanna.nl.
Manna is op zoek naar huishoudelijke hulpen 18 apr, 13:54
Afbeelding
Wat zit er dit jaar in het kerstpakket? 18 apr, 12:39
Luisterrijk bij de Muziekbank gaat over de Beatles.
Luisterrijk: De Beatles in het Nederlands 18 apr, 12:02
Recreatieplas Het Rutbeek
De mening van Enschede: Vakantiehuisjes op het Rutbeek, een gebed zonder end? 18 apr, 10:06
De Twentse Beiaard Dag komt eraan!
Twentse Beiaard Dag met concerten op de UT en de Oude Markt 18 apr, 09:58
SKE treedt op in De Kleine Willem.
Concert SKE in Kleine Willem 17 apr, 20:14
Braderie Stadsveld 22-04-2023
Grote braderie bij Winkelcentrum Stadsveld 17 apr, 15:15