De winkeliers zijn enthousiast over de Kras & Winactie.
De winkeliers zijn enthousiast over de Kras & Winactie.

Kras & Winactie in Winkelcentrum Zuid

Algemeen

De winkeliers in het winkelcentrum Enschede Zuid zijn gestart met een spectaculaire Kras & Winactie, waarbij tienduizenden Kraspassen worden uitgegeven in de deelnemende winkels.

Enschede - Drie weken lang geven de winkeliers van winkelcentrum Zuid  geweldige prijzen en duizenden gratis artikelen weg aan hun klanten, zo meldt het bestuur van het winkelcentrum. “Op deze spannende manier willen de winkeliers hun waardering uitpreken naar hun trouwe klanten, maar ook willen ze graag nieuwe bezoekers laten zien hoe aantrekkelijk hun winkelcentrum is. De Kras & Winactie is voor ons een van de leuke manieren om onze gastvrijheid te uiten, om te laten zien dat ons winkelcentrum gezellig is en dat er altijd wat te doen is’’, aldus het bestuur.

Hoe werkt deze actie? “Als je in deze periode een aankoop doet bij een van de deelnemende bedrijven, ontvang je een gratis Kraspas die je gelijk open kunt krassen om te zien of je in de prijzen bent gevallen. En dat geldt voor elke aankoop, groot of klein. Het kan gaan om een super hoofdprijs, zoals een Sym Fiddle II scooter ter waarde van 2.289 euro, een Philips 48 inch Oled- TV ter waarde van 1.599 euro, een Philips 65 inch UHD-TV ter waarde van 1.249 euro of een premium ballonvaart voor vier personen ter waarde van 1.000 euro. Of wat denk je van een minuut gratis winkelen bij de Jumbo of een jaar lang gratis pizza van Domino’s? Allemaal prijzen waarvoor je warm loopt en waarvan je oprecht blij wordt.’’

Daarnaast zijn er vele kleine en grote prijzen te winnen. “Zoals modecheques, gratis bloemen, een slagroomtaart, een stofzuiger, cadeaubonnen, een gratis knipbeurt en ga zo maar door. Je hoeft alleen maar een aankoop te doen en de Kraspas kan voor een geweldige verrassing zorgen waardoor je gewone dag verandert in jouw geluksdag’’, aldus het bestuur van winkelcentrum Enschede Zuid.

Op de website www.kraspas.nl/enschedezuid staat alle informatie rondom de actie.

Afbeelding
De vloer behoort tot de basis van het interieur 28 mrt, 12:28
'Het leuke vind ik dat ik wat kan delen over Enschede', aldus deelnemer Marco van Speciaalbiercafé De Vluchte.
Nieuwe Gastheren en Gastvrouwen van IVN 28 mrt, 08:54
Afbeelding
Rutbeek 27 mrt, 15:38
Leerlingen van College Zuid informeel in gesprek met gastdocent Marco Krijnsen. (Foto: College Zuid)
'Meer leerlingen aan het lezen krijgen' 27 mrt, 14:52
De belangstelling voor de Enschede Marathon is groot.
Veel meer lopers kiezen voor de hele marathon 27 mrt, 13:36
De Wereld van Carlijn is te zien in Concordia.
Film De Wereld van Carlijn met nabespreking door Carlijn Kingma 26 mrt, 19:49
De kleurrijke dahlia is altijd een aanwinst voor de tuin.
Column Wim Boers: Tuinbezigheden in het voorjaar... 26 mrt, 18:44
Younes Taha in actie tegen FC Utrecht. (Foto: Bas Everhard)
Veel interlands in aanloop naar derby tegen Heracles 26 mrt, 15:32