De Dierenwinkel pakt uit met Dierendag.
De Dierenwinkel pakt uit met Dierendag.

Verwen je huisdier op Dierendag

Algemeen

ENSCHEDE - Maandag 4 oktober is het weer dierendag! Het ideale moment voor iedereen om zijn of haar huisdier eens extra te verwennen. De Dierenwinkel pakt op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober groots uit om dit extra feestelijk te maken.

“Veel baasjes roepen weliswaar dat het voor hun dier altijd dierendag is, maar toch doen de meeste mensen zeker wel iets speciaals voor hun huisdier”, aldus eigenaar Louis Kuipers. “Zo verkopen we altijd veel lekkere snacks voor de hond en kat, maar ook speeltjes zijn altijd populair. Het is net als met Kerstmis voor ons mensen: je wil het toch feestelijk maken!” Op 1 en 2 oktober houdt hij weer extra acties, uiteraard met leuke aanbiedingen op speeltjes en lekkernijen. Bovendien zal de winkel zelf ook feestelijk aangekleed zijn met onder meer een uitbundige dierendag-banner en ballonnen.

Eigenlijk hoeft Kuipers hoe dan ook niet veel te doen om de winkel feestelijk te maken - wie er geweest is, zal vast de uitbundig bestickerde winkelpui herkennen met allerlei dieren. Deze blikvanger won onlangs ook al de prijs voor de mooiste winkelpui van Nederland, van vakblad Dibevo voor ondernemers in de gezelschapsdierenbranche. We wisten Louis Kuipers ook nog een ‘geheimpje’ te ontlokken: op de winkelpui staan ook zijn twee eigen huisdieren; de ruwharige Jack Russel Pukkie en herdershond Sam. Ongetwijfeld zullen ook zij verwend worden op dierendag!

De Dierenwinkel voert een breed assortiment aan hoogwaardig diervoer voor alledag, maar uiteraard ook een mooie selectie lekkere snacks als beloning of voor tussendoor. Op het gebied van diervoer en snacks zijn hier ook steeds meer producten uit Nederland te vinden. Een bewuste keuze; naast dat dit zorgt dat producten goed beschikbaar blijven in tijden van trage en late levering, is het ook nog eens erg duurzaam. Immers, het voer hoeft veel minder kilometers af te leggen voor het bij de klant ligt.

De Dierenwinkel heeft uiteraard ook een breed assortiment met andere producten voor tuin en dier. Zo kunt u hier ook terecht voor hengelsportartikelen. Een populaire hobby waar veel mensen mee begonnen zijn het afgelopen jaar. Voor zowel de beginner als gevorderde visser is er een mooie uitrusting te vinden. Ook voor nestkasten voor vogels en diverse soorten strooivoer bent u aan het juiste adres. Zo helpt u de vogels de winter door!

U bent van harte welkom in De Dierenwinkel. Deze is gevestigd aan de Veldhoflanden 5D, aan de buitenkant van winkelcentrum Het Stroink. Een mooie zichtlocatie, waar u ook nog eens handig voor de deur kunt parkeren. De winkel is geopend dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Bel met: 053-4767797 of kijk voor meer informatie en actuele aanbiedingen van De Dierenwinkel op Facebook, ‘Kuipers Dier Tuin en Hengelsport’.

door de redactie

Veel leuke aanbiedingen
op feestelijke dierendag

Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 21 apr, 10:21
Jelle Snippe bereidt zich voor op het EK.
Snippe blij met steun Reggeborgh 20 apr, 14:24
Afbeelding
Van bultjes naar babyhuid 20 apr, 09:02
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 20 apr, 08:16
Afbeelding
Wandeling 'Bomen en struiken' in Mosbeekdal 19 apr, 14:00
De Enschede Marathon, de oudste marathon van Nederland, is ongekend populair dit jaar.
Record aantal deelnemers en top-veld bij Enschede Marathon 19 apr, 08:22
Afbeelding
Je producten online verkopen: zo laat je klanten veilig shoppen 19 apr, 07:44
Manna zoekt medewerkers. Zie ook www.werkenbijmanna.nl.
Manna is op zoek naar huishoudelijke hulpen 18 apr, 13:54