Barry Wuner Wewengkang is blij met zijn winkel.
Barry Wuner Wewengkang is blij met zijn winkel.

State of Art daagt alle mannen uit!

Algemeen

Iedere man is uniek; ook wat smaak betreft. Toch kleden veel mannen zich vooral praktisch. State of Art brengt hier graag verandering in. Zij dagen de Twentse man uit: laat je eens in het nieuw steken met een modieuze outfit die helemaal bij je past.

ENSCHEDE - In april 2017 opende State of Art de Enschedese vestiging. Inmiddels hebben zij een vaste klantenkring op weten te bouwen dankzij hun uitstekende advies en het stukje belevenis in de winkel. Het is een modewinkel voor mannen die op zoek zijn naar iets dat niet in elke winkel hangt.


Even kennismaken
Sinds juni heeft de Enschedese vestiging ook een nieuwe storemanager: Barry Wuner Wewengkang. Hij deed door de jaren heen een brede ervaring op bij modewinkels in de regio, onder meer uit het hogere segment. Mode heeft voor hem geen geheimen; hij weet het naadje van de kous én ieder ander kledingstuk. State of Art is een label wat hem zeker aantrekt; modisch met een goede value. “Je ziet dat mensen tegenwoordig bewuster zijn van mode. Ook de man koopt niet meer zomaar de kleding die in het rek hangt - hij gaat op zoek naar een stijl die bij hem past. Hij doet inspiratie op via internet en gaat bewust voor een stukje stijl. Iets uitdagends.” State of Art is een merk waar wel een maatlabel op zit, maar geen leeftijdslabel; een insteek die klanten goed waarderen. “Alles wat wij verkopen wordt heel breed gedragen. Mensen kennen de kwaliteit. Dit gaat rond; mensen komen toch eens een kijkje nemen en slagen dan met een mooie outfit.”

Trendsetter
Uiteraard vragen we ook nog even naar de trends van dit jaar nu de nieuwe collectie weer in de winkel hangt. Een duidelijk antwoord: comfortabel en behaaglijk! “Dé must-have van deze winter is een coltrui met overshirt. Warme, bruine en natureltinten geven echt een gevoel van warmte.
Mensen zijn meer thuis en zoeken die behaaglijkheid. Een andere trend is de terugkeer van de ruit in het modebeeld.” Deze trend trekt zich ook door naar de manteljassen; State of Art heeft een aantrekkelijke collectie op voorraad waaronder enkele échte eyecatchers.
Modern Classics
Eén van de populaire lijnen die State of Art voert zijn de Modern Classics. Deze lijn combineert het beste van twee werelden: een meer klassieke kledingstijl, bekeken door de lens van de nieuwste trends. Hedendaagse kleding hoeft niet te betekenen dat we de klassiekers de rug toekeren, zo is de boodschap. Dit levert mooie combinaties op; zoals de klassiek gelijnde blazer met een ‘modern fit’ die wat slanker valt dan weleer. Zeker in combinatie met de mooie overhemden in een effen kleur of juist een wat uitgesprokener print levert het een unieke look op voor de zelfverzekerde man.


Kom langs
State of Art is gevestigd aan de Langestraat 9 in Enschede. Kom eens langs voor een kennismaking. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.stateofart.com.

door de redactie

Afbeelding
Je producten online verkopen: zo laat je klanten veilig shoppen 19 apr, 07:44
Manna zoekt medewerkers. Zie ook www.werkenbijmanna.nl.
Manna is op zoek naar huishoudelijke hulpen 18 apr, 13:54
Afbeelding
Wat zit er dit jaar in het kerstpakket? 18 apr, 12:39
Luisterrijk bij de Muziekbank gaat over de Beatles.
Luisterrijk: De Beatles in het Nederlands 18 apr, 12:02
Recreatieplas Het Rutbeek
De mening van Enschede: Vakantiehuisjes op het Rutbeek, een gebed zonder end? 18 apr, 10:06
De Twentse Beiaard Dag komt eraan!
Twentse Beiaard Dag met concerten op de UT en de Oude Markt 18 apr, 09:58
SKE treedt op in De Kleine Willem.
Concert SKE in Kleine Willem 17 apr, 20:14
Braderie Stadsveld 22-04-2023
Grote braderie bij Winkelcentrum Stadsveld 17 apr, 15:15