Het team Kvik Enschede: Nicole Knol, Marco Scherpenhuizen en Jan Willem Haasewinkel. (Foto: Kvik)
Het team Kvik Enschede: Nicole Knol, Marco Scherpenhuizen en Jan Willem Haasewinkel. (Foto: Kvik)

Kvik opent designwinkel in Enschede

Algemeen

ENSCHEDE - De Deense keukenfabrikant Kvik heeft een nieuwe design keukenwinkel op het Schuttersveld in Enschede geopend. De vestiging wordt geleid door ondernemer Jan Willem Haasewinkel (46) en beschikt over een uitgebreid assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. Kvik staat bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De nieuwe winkel in Enschede is de 24ste vestiging in Nederland.

Het concept van Kvik past volgens Jan Willem Haasewinkel goed bij het publiek in Enschede. “De Deense designs van Kvik zijn duurzaam, tijdloos en betaalbaar en passen in uiteenlopende interieurs. Bij elk keukendesign kies je zelf de materialen en accessoires, waardoor je de keuken geheel naar eigen smaak kunt inrichten.”

De nieuwe winkel bevindt zich op het Woonplein in Enschede, Schuttersveld 54, omgeven door diverse interieur en doe-het-zelf speciaalzaken. “Ik ben erg blij met de locatie van de winkel. Het is goed bereikbaar en de mensen komen gericht shoppen voor hun interieur. Een bezoek aan de Kvik-winkel kan gemakkelijk worden gecombineerd met een bezoek aan andere speciaalzaken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over parkeerkosten, die zijn bij ons gratis.”

Haasewinkel is geboren in Hengelo in een echt ondernemersgezin. Ondernemen zit hem dan ook in het bloed. “Na het afronden van een marketingopleiding ben ik als verkoper aan de slag gegaan in een startende meubelzaak die ik mede heb opgebouwd en waar ik uiteindelijk ben doorgegroeid tot manager. Ik had altijd de droom om een eigen winkel te starten, dus toen ik de kans kreeg een eigen Kvik-winkel te openen heb ik die met beide handen aangegrepen”, meldt Haasewinkel.

Haasewinkel neemt zijn ervaringen mee naar Enschede. “Klanten worden bij ons tijdens het gehele proces persoonlijk begeleid: van de verkoop tot aan de installatie van het product, waarbij we transparant zijn over de prijzen. Een goede service staat bij ons voorop.”

Kvik Enschede is niet alleen open voor een winkelbezoek. Ook biedt de locatie online videomeetings en afspraken bij de klant thuis aan huis. De winkelruimte is 400 vierkante meter.

Kvik staat voor tijdloos en ambachtelijk Deens design tegen lage prijzen, weet Haasewinkel. “Deens design staat bekend om haar eenvoudige vormtaal en de functionele esthetiek.’’ Kvik telt 160 franchise-winkels in heel Europa, waarvan 24 in Nederland.

Zie www.kvik.nl

Pen
'Het leuke vind ik dat ik wat kan delen over Enschede', aldus deelnemer Marco van Speciaalbiercafé De Vluchte.
Nieuwe Gastheren en Gastvrouwen van IVN 22 uur geleden
Afbeelding
Rutbeek 27 mrt, 15:38
Leerlingen van College Zuid informeel in gesprek met gastdocent Marco Krijnsen. (Foto: College Zuid)
'Meer leerlingen aan het lezen krijgen' 27 mrt, 14:52
De belangstelling voor de Enschede Marathon is groot.
Veel meer lopers kiezen voor de hele marathon 27 mrt, 13:36
De Wereld van Carlijn is te zien in Concordia.
Film De Wereld van Carlijn met nabespreking door Carlijn Kingma 26 mrt, 19:49
De kleurrijke dahlia is altijd een aanwinst voor de tuin.
Column Wim Boers: Tuinbezigheden in het voorjaar... 26 mrt, 18:44
Younes Taha in actie tegen FC Utrecht. (Foto: Bas Everhard)
Veel interlands in aanloop naar derby tegen Heracles 26 mrt, 15:32
Myron Boadu en Daan Rots voor even terug op school.
Spelers FC Twente bezoeken het Bonhoeffer 26 mrt, 14:56