Iedereen op de hoogte met het Noaber Schrief’n

  Zonder foto

Met voorzorg en voorbehoud omgeven, vult de agenda van evenementenlocatie Vliegveld Twenthe zich met evenementen en bijeenkomsten. Innovatie en ontwikkeling, maar ook plezier en pret. Voorzorgen en voorbehoud gelden enerzijds in verband met Covid-19, anderzijds de voorspoedige herziening van het Bestemmingsplan. Het pop-up restaurant Tante Leentje is een doorslaand succes. Er zijn ook andere spraakmakende evenementen die de aantrekkingskracht van Twente voor bezoekers vergroten.

Herziening Bestemmingsplan
Een voorspoedige herziening van het Bestemmingsplan vormt de basis voor het waarmaken van de belofte die de ondernemer heeft gedaan bij de aankoop van de 50ha grote evenementenlocatie. “Vergroot de aantrekkingskracht van Twente en zorg voor werkgelegenheid”.
Marten Foppen: “We vullen dat innovatief in door zoveel mogelijk samen te werken met alle Twentenaren, de bewoners, ondernemers, bedrijven en instanties”. Niemand is gebaat bij het voor elk evenement, groot of klein, apart aanvragen van een vergunning of ontheffing van de militaire bestemming van het terrein. Ook de kruisbestuiving met de op Technology Base gevestigde bedrijven, het nog altijd operationele vliegveld en de alom aanwezige technologie in Twente, spelen een belangrijke rol.

Iedereen op de hoogte
Al jaren sturen we het Noaber Schrief’n aan iedereen die op de hoogte wil zijn. Foppen: “Inmiddels krijgen de lezers maandelijks informatie over ontwikkelingen op de evenementenlocatie”. Het Noaber Schrief’n voorziet in de behoefte; van burgemeester tot buren. Iedereen kan zich gratis inschrijven https://vliegveldtwenthe.nl/

Agenda
In de agenda tot eind 2021 schrijven we veel huwelijksrecepties en privéfeestjes, maar ook straatvoetbal. Verder bedrijfsbijeenkomsten, productintroducties en foto shoots. Organisaties en bedrijven doen veiligheidstests en organiseren trainingen. We zien een scala aan namen voorbijkomen van Apollo Vredestein tot Politie en Defensie, de Gemeente Enschede, politieke partijen, Hogeschool Saxion, Scania, VW en Grolsch.

Najaar en winter
In het najaar heten we Oneto welkom met de kleindierenshow, ook staan er heerlijke vlooienmarkten op het programma. En Citro Classica. De plannen voor de wintermaanden november-december en januari zien er goed uit, maar zolang het mooi weer blijft denken we daar nog niet aan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden