Twentsche voetbalschool houdt voetbal - sport en fun camps

  Zonder foto

In de zomervakantie organiseert de Twentsche voetbalschool voor 13e opvolgende jaar de voetbal – sport en fun camps op het sportcomplex van de Universiteit in Enschede.

Enschede - Deze camps zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar en wordt gehouden op de sport accommodatie van de Universiteit Twente Dit jaar hebben wij aangepast programma georganiseerd in verband met de Corona regels die gelden. Alle activiteiten van de kinderen zullen plaatsvinden in de buitenlucht. Geen gezamenlijke lunch maar een programma dat bestaat uit 4 ochtenddelen.

Het programma zal bestaan uit het grootste deel voetbal , maar ook anderen sporten zoals tennissen, boksen, atletiek zijn onderdeel van het programma. Ieder kind tussen de 7 en 12 jaar kan inschrijven ongeacht talent, voetbal nivo, jongen of meisje. Dit unieke project wordt ondersteund door de gemeente Enschede, Hengelo , Losser, Universiteit Twente en vele anderen.

De Twentsche voetbalschool heeft als maatschappelijke tak het ‘Vakantiefonds Twente” Dit fonds probeert door fondswerving gratis plaatsen beschikbaar te stellen voor kinderen uit minimagezinnen. De gemeente Enschede heeft voor kinderen uit minima gezinnen 100 gratis plaatsen beschikbaar gesteld. Voor verdere informatie over deze plaatsen kunt u contact opnemen met stichting Leergeld van de gemeente Enschede.

Verdere informatie op; https://www.twentschevoetbalschool.nl/inschrijven/voetbal-sport-en-fun-camps-2020/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden