Studio Sportaal Communicatie: juist nu! Maar hoe?

Studio Sportaal Communicatie: juist nu! Maar hoe?

  Zonder foto

ENSCHEDE - De laatste Studio Sportaal van dit jaar wil je niet missen! Ontvang concrete inspiratie hoe communicatie optimaal in te zetten is tijdens deze corona periode. De Webinar bevat vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen zodat verenigingen na deze avond meteen aan de slag kunnen. Op maandag 14 december van 19.30 tot 21.00 uur houdt Sportaal de online Studio Sportaal met thema ‘Communicatie: juist nu! Maar hoe?’.

Samen met de verenigingen wordt er gekeken naar de communicatieaanpak voor de vereniging waarmee de doelgroepen op een aantrekkelijke manier betrokken blijven. En welke communicatiemiddelen kun je nu eigenlijk het beste gebruiken? De tips en adviezen zorgen ervoor dat je een goede clubcommunicatie opzet en een goede ledenbinding kan creëren. De workshop wordt gegeven door Martin van Berkel, eigenaar van communicatieadviesbureau Meer Bereik en tevens manager Communicatie bij de Nederlandse Volleybalbond. Hij heeft in het verleden al veel sportverenigingen ondersteund met hun communicatie en schreef hier zelfs twee boeken over.

Aanmelden en meer informatie

De workshop wordt aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal en is geschikt voor alle sporten. Verenigingen kunnen de online bijeenkomst gratis bijwonen. Aanmelden kan via https://sportaal.nl/studio-sportaal-communicatie-juist-nu-maar-hoe/. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden