EFC PW 1885 houdt digitale ledenvergadering


Logo EFC PW 1885
Logo EFC PW 1885 (Foto: EFC PW 1885)

EFC PW 1885 houdt digitale ledenvergadering

  Zonder foto

Vrijdag 27 november. hield de oudste voetbalclub van Nederland een digitale algemene ledenvergadering. Voorzitter Ben Snijders bracht de leden van PW o.a. op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op Het Diekman.

Op korte termijn krijgen de ontwikkelingen in Enschede Oost (Glanerbrug) en Zuid (Wesselerbrink) voorrang van de gemeente Enschede en Sportaal. PW blijft voorlopig op de huidige locatie en gaat hier investeren in verduurzaming van de accommodatie. Deze zijn ook nodig gezien de groei die de vereniging doormaakt.
EFC PW 1885 verwelkomde afgelopen zomer zo'n 75 nieuwe leden, voornamelijk afkomstig van Zuid-Eschmarke, waarmee het ledental naar boven de 300 steeg. De Diekmanclub heeft dit seizoen 10 elftallen en 7 zeventallen, allen seniorenteams. Mede door deze groei en een initiatief van enkele leden om geld in te zamelen kon penningmeester Kees van Zanten prima financiële cijfers presenteren.
Er was een wisseling in het bestuur: Peter Rebergen trad af en werd bedankt voor bewezen diensten. Bas Veenendaal (voorheen voorzitter van V.V. Zuid-Eschmarke) trad toe als nieuw bestuurslid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden