Bonhoeffer College Geessinkweg weer open na coronasluiting

Bonhoeffer College Geessinkweg weer open na coronasluiting

  Zonder foto

ENSCHEDE - Bonhoeffer College locatie Geessinkweg gaat maandag 30 november weer open. De school was afgelopen week uit voorzorg dicht omdat 10 medewerkers en 8 leerlingen ofwel besmet waren met het coronavirus, ofwel in quarantaine zaten.  

De school heeft de afgelopen week de ontwikkelingen van het aantal besmettingen met het coronavirus nauwlettend gevolgd. Vandaag zijn medewerkers van de locatie Geessinkweg opnieuw getest op het coronavirus en hieruit zijn geen nieuwe besmettingen naar voren gekomen. Bovendien zijn vanaf a.s. maandag alle quarantaineverplichtingen voor medewerkers van de school opgeheven. Ook onder leerlingen is het aantal besmettingen afgenomen.  In overleg met de GGD is daarom besloten de locatie Geessinkweg vanaf a.s. maandag 30 november weer te openen en het onderwijs op school te hervatten. 

“We zijn uiteraard heel blij dat onze leerlingen volgende week weer op mogen school zijn”, zegt locatiedirecteur Gerriska Floor-Mulder. “De leerlingen krijgen les volgens een hybride rooster. Dit betekent dat zij deels online lessen volgen en deels fysiek op school. Op die manier hebben we slechts de helft van de leerlingen tegelijkertijd op school. Leerlingen komen wel elke dag naar school, maar dan verspreid.”  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden