Wilminktheater kijkt uit naar december want Kerst komt altijd!

Wilminktheater kijkt uit naar december want Kerst komt altijd!

  Zonder foto

Voor het zevende jaar produceert het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede speciale kerstprogrammering tijdens ‘Woar Geet ’t Opan met Kesmis’. Meer dan ooit is de vraag wat kunnen we doen met kerst dit jaar? In december zijn er verschillende kerstvoorstellingen die in het theater maar ook thuis te beleven zijn.

Met de huidige maatregelen zijn de deuren van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede gesloten voor publiek. Achter de schermen vinden alle voorbereidingen plaats voor de kerstperiode. Zo zal vanaf 10 december De Kleine Willem open gaan voor dertig bezoekers per avond voor de voorstelling Santa’s Revue.

Laus Steenbeeke in Santa’s Revue

In Santa’s Revue speelt Laus Steenbeeke de kerstman die op kerstavond langs gaat bij de eenzame mevrouw Dinie Alderink, gespeelt door Ellen Rohrman. Samen met de elfjes van de kerstman gaan ze haar Kerstmis weer nieuw leven inblazen met komische sketches, dans, zang en heel veel humor. De Kleine Willem ademt tijdens deze voorstelling een en al kerst en revue met een live band onder leiding van Maarten de Groot. Santa’s Revue is te zien van 10 t/m 23 december.

Kerst komt altijd… met een persoonlijke noot

Op 12 december zal de kleine zaal van het muziekcentrum open gaan voor een bijzonder project. Vier jonge muzikanten die als remplaçanten werkzaam zijn binnen verschillende orkesten geven privé concerten. Kaartkopers kunnen een lied uitkiezen dat speciaal wordt opgevoerd in een lege zaal waarbij de kaartkoper en 3 gasten exclusief aanwezig mogen zijn. Een bijzondere ervaring om cadeau te geven vlak voor de feestdagen en daarbij de artiesten te steunen.

Theater thuis

Tijdens de kerstvakantie is het mogelijk ook thuis te genieten van verschillende kerstvoorstellingen. Zo zal de registratie van The Christmas Night 2019 met o.a. Do, Jim van der Zee en ZO! Gospel Choir online te zien zijn. Maar ook Santa’s Revue is vanaf 19 december tegen betaling online te bekijken. Voor de optimale theaterbeleving thuis komt Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede met een speciale ‘Theater Thuis Kerstbox’ in de box zitten diverse hapjes en drankjes en een link naar alle online kerstvoorstellingen die te zien zijn van 19 december t/m 3 januari.

Alle actuele informatie over de kerstvoorstellingen en de kaartverkoop is te vinden op de website www.wilminktheater.nl/kerst

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden