Vacatures Servicepunt Vrijwilligerswerk

Vacatures Servicepunt Vrijwilligerswerk

  Zonder foto

HENGELO - Bij het SVH kunnen vrijwilligers en (vrijwilligers) organisaties terecht met vragen over vrijwilligerswerk. Elke eerste dinsdag van de maand staan enkele vacatures van het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo (SVH) in het Hengelo’s Weekblad.

Rode Kruis district Twente
Als lid van het Noodhulpteam sta jij, samen met het ambulancepersoneel en andere medische professionals klaar om hulp te bieden aan getroffenen bij een ramp of crisis.

Wijkracht
Binnen Wijkracht gaan 2 verschillende activiteiten van start. De wandelgroepjes waarvoor enthousiaste vrijwilligers zich aan kunnen melden, die graag wandelen in groepsverband en de Taalgroep waarvoor vrijwilligers worden gezocht die naast Nederlands ook Arabisch of Tigrinya spreken.

Scouting Hendrik Hudson Groep
HHG is een actieve scoutinggroep in de wijk Slangenbeek (Hengelo) met ca.130 leden. Zij zoeken voor het bestuur een voorzitter, secretaris en een algemeen bestuurslid.

Humanitas Twente Tandem
Als vrijwilliger van Tandem biedt je sociale steun aan de deelnemer waardoor het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van de deelnemer mogelijk zullen toenemen.

De Springplank
Is een regionale sportorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en moeilijk lerenden. Voor de bowlingroep zijn ze op zoek naar een hoofdleiding die 1x per week op de woensdagavond bij Yip’s Café en Bowlingcentrum een leuke groep bowlers wil begeleiden.

Meer weten
Wilt u meer weten over één van bovenstaande vacatures of een van de vele andere vacatures, bezoek dan onze website www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl of kom langs in de Bibliotheek aan de Beursstraat 34, 2e etage te Hengelo.
Openingstijden: ma. di. en do. van 9.00 tot 14.00 uur en wo. van 9.00 tot 16.00 uur.
Tel. 088 9455750 of info@servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden