Jumbo Brouwerijplein wordt in volledig nieuw jasje gestoken

Jumbo Brouwerijplein wordt in volledig nieuw jasje gestoken

  Zonder foto

De Jumbo winkel aan het Brouwerijplein 55 in Enschede krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook heeft de winkel een Pick Up Point. De winkel sloot op zaterdag 21 november tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 9 december kunnen inwoners van Enschede en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

ENSCHEDE - Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (geldig tot en met zondag 13 december). Filiaalmanager Mark ter Bekke vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.100 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers 

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo maken Jumbo medewerkers ter plekke verse pizza’s klaar om thuis af te bakken. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Er is extra aandacht in de winkel voor vegetarische en veganistische producten. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel zal over zelfscankassa’s beschikken waarbij klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en binnen een handomdraai kunnen afrekenen.

HEMA assortiment

De nieuwe Jumbo winkel heeft 4 meter aan HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Pick Up Point

Online bestellingen ophalen wanneer het jou uitkomt, kan bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij deze speciale ingang. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Altijd een stapje verder

Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Enschede verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Noorderhagen 75, de Lage Bothofstraat 161 en de Kuipersdijk 118 in Enschede.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden