Deel jouw passie voor Hip Hop bij Focus

  Zonder foto

Iedere donderdag middag deelt Hip Hop docent Henk Sturing zijn passie voor dans bij de Enschedese dansschool Focus. De geboren Almeloër geeft sinds dit schooljaar lessen in Enschede én met succes. De groep voor 8 tot 12-jarige dansers zit bijna vol. Daarom start de studio een tweede lesgroep voor deze leeftijd.

Enschede - Ondanks Corona, mag cultuur beoefend worden. En daar is dansschoolhouder Francesco Bekkema erg blij mee. “Aan alle kanten is er behoefte om te bewegen en jezelf te uiten” vertelt Bekkema, eigenaar van Focus. “Zeg nou zelf; wie wordt er vrolijk van de hele dag thuis zitten? Daarom hebben we onze studio’s en lessen aangepast aan alle geldende maatregelen en dat blijven we na alle nieuwe RIVM updates doen. We zijn maar al te blij dat er zoveel dansers kunnen en mogen genieten van de lessen die Henk geeft. Zijn enthousiasme en drive zijn aanstekelijk en dat zie je terug bij de leerlingen en leerlingaantallen”.

Dansers uit de omgeving van Hengelo, Almelo, Deventer en Delden kennen hem al langer: Hip Hop docent, choreograaf en internationaal jurylid Henk Sturing. Met zijn eigenzinnige stijl, passie en drive versterkt hij sinds dit schooljaar het team van de Enschedese dansschool Focus.

Er zijn nog een paar plekken vrij in de huidige les op donderdag om 16:30 uur. Kids in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar zijn welkom voor een gratis proefles. Op donderdag 26 november is er ook een gratis proefles Hip Hop 8-12 jaar voor gevorderden om 17:30 uur.

Wil je de unieke Urban stijl van Henk uitproberen? Kom dan een proefles volgen aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede. Bekijk het lesrooster online en plan een proefles op https://mijn.focusstudio.nl/Proefles of mail naar contact@focusstudio.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden