Werkplein TV met succes gelanceerd

  Zonder foto

Werkplein TV is hét programma voor en over de Twentse arbeidsmarkt. Elke drie weken gaan Myrthe Steens en Ivo Meddeler naar interessante bedrijven, geven ze informatie over de laatste stand van zaken op de Twentse arbeidsmarkt en hebben ze boeiende tafelgasten in de studio. Op 24 september is de eerste aflevering van Werkplein TV gepresenteerd en die is maar liefst door ruim 8.000 mensen bekeken.

Om de drie weken komt een nieuwe aflevering online. De eerstvolgende zal zijn op donderdag 8 oktober. Deze aflevering gaat over het werken in de Foodsector. Iedereen heeft er een beeld bij, maar klopt dat beeld nog wel? Hoe is het om te werken in de foodsector en hoe zit het met de werktijden en het salaris? In de studio gaat Myrthe in gesprek met Lieseth Bakker-Brusse van Praktijkcentrum Procestechnologie Oost Nederland en met Gerard Nijhuis van het Zone College Voeding & Technologie om antwoorden op deze vragen te krijgen. Daarnaast zijn er leuke bedrijfsbezoeken bij Bolletje Almelo en Van der Poel.

Wil je de vorige afleveringen terug zien? Of alleen een gedeelte? Ga naar de website van Werkplein Twente en bekijk de afleveringen van Werkplein TV. https://www.werkpleintwente.nl/werkplein-tv/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden