Gratis voorstellingen Kinderboekenweek in de Bibliotheek!

  Zonder foto

In de Bibliotheek Enschede vinden van 1 tot en met 9 oktober nog diverse jeugdvoorstellingen plaats in het teken van de Kinderboekenweek 2020. Na het succes van de voorstelling in de Bibliotheek Enschede Zuid willen we kinderen die lid zijn van de Bibliotheek trakteren op een gratis voorstelling.

Kinderen die nog geen lid van de Bibliotheek zijn betalen € 2,50 voor een toegangskaartje. Het lidmaatschap van de Bibliotheek Enschede is tot 18 jaar gratis. Gratis- en betaalde kaarten zijn alleen online te bestellen via: www.bibliotheekenschede.nl

Wees er snel bij want vanwege coronamaatregelen is er beperkt plek. 

Reis om de wereld in 80 dagen van Goochelaar Jan

Ga mee op reis met Passepartout in deze boekbewerking van de klassieker van Jules Verne. Met veel fantasie gebruiken we alles wat we kunnen vinden als voertuig: de tafel in Jules Vernes woonkamer wordt omgetoverd tot een boot, een olifant en nog meer. Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Donderdag 1 oktober in de Bibliotheek Twekkelerveld

Knotsknetter van Tosca Menten (bekend van Dummie de Mummie)

In de boeken van Tosca Menten wemelt het van de vreemde personages. Onder leiding van de muzikaalste papegaai van Nederland laat Tosca je met hen kennismaken. De voorstelling zit vol spannende verhalen, gekke grappen en vrolijke liedjes! Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Vrijdag 2 oktober in de Bibliotheek Prismare

Vrijdag 9 oktober in de Bibliotheek Glanerbrug

De zeeroverskoningin van Katiuscia Principato en Lineke Visschedijk

In een museum komt één bepaalde ruimte wel heel erg tot leven. Je hoort het geloei van de wind, ruikt de geur van de zee en voelt het kraken van Grace’ schip onder je voeten. Grace is geen meisje dat netjes doet wat van haar verwacht wordt, ze doet waar ze zo innig naar verlangt: varen en heersen over de zee. Voor kinderen van 8-12 jaar.

Donderdag 8 oktober in de Bibliotheek Stadsveld

Hip Hop History van eigenZinnig theater ZieZus

In deze humoristische voorstelling zoekt Kim haar verdwenen juf. Ze vindt een geheimzinnig boek en ontdekt dat haar juf verliefd is geworden op een held uit de geschiedenis. In Hip Hop History ontmoet Kim beroemde historische figuren. Voor kinderen van 8-12 jaar.

Vrijdag 9 oktober in de Centrale Bibliotheek

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden