Vrijhof cultuur presenteert Try-out tour Groninger Studenten Cabaret Festival

  Zonder foto

Enschede – In aanloop naar de 34ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival komen de vier deelnemers eerst naar de Vrijhof op de Campus van de Universiteit Twente om je te laten lachen, gieren en brullen. Laat je donderdagavond 24 september meeslepen door een variété aan grappen en geniet van hun mooie verhalen en muziek. Met (v.l.n.r.): Ramon Chatrer, Luuk Ransijn, Felix van den Berg, Eva Willems. Lees meer/bestel kaarten op: www.utwente.nl/cultuur.

Tijdens de Try-out tour perfectioneren de vier deelnemers hun acts. Zij worden klaargestoomd om in de halve finale van november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen.

Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Dit Festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Tijdens de Try-out tour laten de kersverse deelnemers van de 34te editie van het GSCF aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen!

Ramon Chatrer

Het thema van zijn show is: Roestplaats. Een muzikale cabaretvoorstelling die op zoek gaat naar onze lusten en driften. Aan de hand van rauwe kleinkunst en manische hersenspinsels gaat hij met het publiek op zoek naar de kanten die wij verhullen als mens. Het is interactief, spannend, komisch en persoonlijk. In Roestplaats bevraagt en bezingt hij, maar wordt vooral zijn worsteling getoond hoe je om moet gaan met woede en verlangens. Hoe ga je om met die woede als je eigenlijk liefdevol wil zijn?
 Hij is afgestudeerd aan het Koningstheateracademie in Den Bosch en heeft al op veel huiskamer- en kleine theaterfestivals gespeeld. Nu is hij nieuwsgierig naar het grotere podium, Ramon Chatrer!

Luuk Ransijn

Hij maakt muzikaal cabaret; door middel van eigen liedjes en conferences brengt hij een eerlijk programma. Een voorstelling over identiteit en hoe je jezelf in de weg kan zitten bij het nastreven van je eigen geluk.

Felix van den Berg

Felix van den Berg heeft vorig jaar aan het Amsterdams Studenten Cabaret Festival meegedaan en de finale gehaald. Door deze leerzame en mooie ervaring heeft het hem gemotiveerd om mee te doen aan het GSCF en wil hij graag gebruik maken van het podium zodat hij nog verder kan groeien in zijn cabaret en optreden. 

Eva Willems

Haar voorstelling heet Bloeiend en gaat over hoe je nou eigenlijk tot bloei kan komen. Leven zonder dat je je te veel aantrekt van anderen of je laat leiden door eigen onzekerheid. In haar voorstelling zitten zowel liedjes, sketches en conferences. Eva Willems is vorig jaar afgestudeerd aan het Koningstheateracademie en heeft vaker Try-Outs van het Groninger Studenten Cabaret Festival gepresenteerd.

 Datum : Donderdag 24 september 2020
Tijd : 19.30 uur
Plaats : Vrijhof, Universiteit Twente

Entree:
Studenten € 5,- 
Medewerkers Universiteit Twente € 7,50 
Anderen € 12,50

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden