Duurzaam wonen in Enschede: hoe krijgen we dat voor elkaar?

  Zonder foto

Op dinsdagavond 29 september houdt de afdeling GroenLinks Enschede een thema-avond over duurzaam wonen in Enschede voor leden en belangstellenden. 

Enschede - Jeroen Jansen van Enschede Energie vertelt over wat er allemaal komt kijken bij duurzaam wonen zonder gebruik van aardgas. Daarna zal er aan gesprekstafels worden doorgepraat met inbreng van diverse deskundigen. Hoe maken we duurzaam wonen betaalbaar voor iedereen? Hoe verwarmen we onze huizen op een prettige manier zonder gas? Wat leren we van het proefproject in Twekkelerveld? Wat kunnen bewoners zelf doen en samen doen om hun huizen in de wijk te verduurzamen? En hoe kan de politiek in Enschede verduurzaming van het huizenbestand voor bewoners zo aantrekkelijk mogelijk maken? Over deze onderwerpen gaan we aan verschillende tafels in gesprek, met als afsluiting een gezamenlijke discussie.

De thema-avond vindt plaats in de Spacebar Enschede aan het stationsplein (1A). Het programma start om acht uur, met inloop vanaf half acht. In verband met de coronamaatregelen is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Belangstellenden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar:  activiteiten@groenlinksenschede.nl.

Het volledige programma kunt u vinden bij agenda op, Enschede.GroenLinks.nl

-

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden