Jaarvergadering E.K.C. Nääs

  Zonder foto

E.K.C. Nääs hield afgelopen vrijdag haar Jaarlijkse Algemene Vergadering. De J.A.V. die normaal plaatsvindt aan het einde van het seizoen in juni, moest door de corona crisis uitgesteld worden.

Tijdens deze goed bezochte J.A.V. traden bestuursleden Saskia ter Welle en Wendy Voss af. Jacqueline Horneman (opleidingen) en Richard Pauw (Jeugd Commissie) namen de vrijgekomen plekken in. Het dagelijks bestuur Wilfred Onstein (voorzitter), Alex Achterhuis (secretaris) en Benno Dieben (penningmeester) werden herkozen evenals de leden Nina Schutteman-Snuiverink (TC) en Roy Dieks (Sponsoring en communicatie).

Voorzitter Wilfred Onstein deelde de Trijn Westerhof onderscheiding uit aan de jeugdtrainers Wendy Voss en Sharon Scholten. Beide dames behaalden het afgelopen seizoen het K2 trainers diploma.

Tevens werden diverse jubilarissen in het zonnetje gezet; 12,5 jaar lid zijn Jacqueline Horneman, Susan van ter Beek en Niek Heupers. 50 jaar lid Annet Wolsink, Robert Altena, Freek Borgelink en Elfriede Agterhuis. Maar liefst 5 leden vierden hun 60 jarig lidmaatschap, Frieda Mulstege, Gerrie Tiekink, Robert Lammers, Nico van Veen en Dini Geerdink.

De vergadering stemde in met een voorstel om de statuten aan te passen. Vanaf het nieuwe seizoen zijn daarmee ook ouders van jeugdleden, die geen lid zijn welkom op de vergadering. Echter hebben zij geen stemrecht. Het bestuur wil hiermee bereiken dat ouders meer betrokken raken bij het wel en wee binnen de vereniging en mee kunnen praten over dat wat er speelt in de vereniging.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden