Mensen hebben bij Meubel Drive Inn ruime keuze uit fauteuils.
Mensen hebben bij Meubel Drive Inn ruime keuze uit fauteuils. (Foto: Meubel Drive Inn)

Meubel Drive Inn: 'goed advies is belangrijk'

  Zakelijk

Meubel Drive Inn is al 45 jaar een begrip op het gebied van meubelen in de regio Twente en vanaf het begin gevestigd in de meubelwinkel aan de Ypkemeulestraat 76 in Enschede. Naast de uitgebreide collectie meubelen is er ook een relaxfauteuil-afdeling.

 ENSCHEDE - Belangstellenden zijn welkom om op hun gemak de ruimte selectie relaxfauteuils en sta-op stoelen te bekijken in diverse stijlen: van modern tot klassiek, en van slank tot royaal en design.

De adviseurs zijn getraind om samen met klanten de perfecte relaxfauteuil te selecteren, die aansluit bij hun wensen. Zo geven de adviseurs advies over de ideale zithoogte en zitdiepte die kan worden afgestemd op lichaamslengte. Zij tonen de bedieningsmogelijkheden: men heeft de keuze uit handbediening en meerdere typen elektrische bediening. Om ervoor te zorgen dat de relaxfauteuil past bij de rest van het interieur is er een ruime keuze bekleding.

Als mensen niet naar de showroom kunnen komen biedt Meubel Drive Inn de mogelijkheid om kosteloos te gebruik van maken hun haal- en brengservice. Thuis proefzitten in elke door de klant geselecteerde stoelen kan ook. Maak gerust een afspraak. Kijk voor een voorproefje op de website
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden