Vrijdag 1 en zaterdag 2 november is er bij Tiptoo een voeten-verwen-weekend.
Vrijdag 1 en zaterdag 2 november is er bij Tiptoo een voeten-verwen-weekend. (Foto: JULIA)

Bij Tiptoo hebben ze passie voor schoenen en aandacht voor mensen

  Zakelijk

Enschede - Wie bij Tiptoo Schoenencentrum aan de Wethouder Gerbertstraat 10 in Enschede binnenloopt, merkt het meteen: hier wordt gewerkt met passie voor schoenen.

Schoenen voor het hele gezin, de nieuwste schoenentrends, de beste kwaliteit, advies en echte aandacht. Ongedwongen winkelen met ouderwetse service. Veel verschillende merken, zorgen ervoor dat u altijd iets kunt vinden dat bij u past.

Kinderschoenen is ook zeker een specialiteit. Kindervoeten worden altijd elektronisch opgemeten, niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte. Ze hebben een zeer breed merkenpakket met onder meer Bunnies Jr., Shoesme, Develab, Munich, Piedro, Track-style, Giga, Braqeez en Mim-pi van maat 18 tot en met 42, in diverse breedtematen.

Tegenwoordig is de collectie uitgebreid met een eigentijdse comfortcollectie voor dames en heren. Een uitgebreid pakket aan merken, zoals Mephisto, X-sensible, Durea, Hassia, Hartjes, Ecco, Waldlaufer, Solidus, Gabor en Verhulst staat garant voor een brede keus. De speciaal opgeleide schoenadviseuses kunnen klanten helpen om samen een paar mooie en goedpassende schoenen uit te zoeken. Ook verrichten ze bij Tiptoo kleine aanpassingen, waardoor de pasvorm nog beter wordt.

Elke eerste en derde donderdagmorgen en elke laatste vrijdagmiddag van de maand is er een gratis inloopspreekuur door erkende podotherapeuten. Hier kan men terecht met vragen of advies over voeten, voetproblemen of podotherapeutische zolen. Elke donderdagmiddag is de pedicure van Feet in Shape aanwezig in haar praktijkruimte in de winkel. Voor een pedicure- of voetrelexbehandeling kan men een afspraak maken.

Vrijdag 1 en zaterdag 2 november is er een voeten-verwen-weekend, waarin allerlei voetspecialisten aanwezig zijn. Kom vrijblijvend langs voor vragen of advies.

Het Tiptoo-team bestaande uit Ben, Maria, Kathleen, Marian, Nicole en Dianne heet iedereen van harte welkom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden