Net als voorgaande jaren zal er in Enschede weer een route zijn langs de deelnemende juweliers, galeries en goudsmeden.
Net als voorgaande jaren zal er in Enschede weer een route zijn langs de deelnemende juweliers, galeries en goudsmeden. (Foto: )

Kijkje in keuken bij juweliers en goudsmeden

  Zakelijk

Enschede - Nederlandse juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers stellen op zaterdag 2 november hun winkels en ateliers weer open voor publiek. Ook in Enschede.

Het is dit jaar de vijfde keer dat de Goud- en Zilverbranche het publiek de gelegenheid geeft om alles te weten te komen over de facetten van dit moderne ambacht met rijke historie.

Wat bepaalt de kwaliteit van een diamant en hoe weet je of een horloge echt is of namaak? Welke kennis en kunde is er nodig om edelmetaal om te toveren tot een sieraad? Belangstellenden krijgen deskundig antwoord van vakmensen.

Net als voorgaande jaren zal er in Enschede weer een route zijn langs de deelnemende juweliers, galeries en goudsmeden. Op iedere locatie zullen allerlei speciale activiteiten en aanbiedingen voor bezoekers georganiseerd worden.

De deelnemende bedrijven in Enschede zijn: Galerie Beeld & Aambeeld, Galerie Nouverture, Juwelier Gruyters, UNI10 Edelsmid, Juwelier Koelink en Juwelier Wissink.

Bij deze bedrijven is in de weken voor de open dag een routebeschrijving verkrijgbaar met daarop de diverse activiteiten. Beleef het Sieraad trekt altijd veel belangstelling. Meer info:

beleefhetsieraad.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden