Karin Kuipers (links) van Beauty Corner is per 1 oktober een samenwerking aangegaan met Miranda Varvik, nagelstyliste en specialist op het gebied van wimper extensions en lashlifting.
Karin Kuipers (links) van Beauty Corner is per 1 oktober een samenwerking aangegaan met Miranda Varvik, nagelstyliste en specialist op het gebied van wimper extensions en lashlifting. (Foto: PR)

Alles nu onder één dak bij Beauty Corner

  Zakelijk

Enschede - Karin Kuipers van Beauty Corner is een samenwerking aangegaan met Miranda Varvik, nagelstyliste en specialist op het gebied van wimper extensions en lashlifting. \

In 1993 is Kuipers aan de Tubantiasingel 31 van start gegaan met Beauty Corner. Eerst alleen met hand- en voetverzorging. Denk aan het aanbrengen van acryl- en gelnagels, manicuren, paraffinebaden, pedicuren en Spa-voetbehandelingen.

Later breidde ze haar aanbod uit met permanente make up, permanente ontharing, het verwijderen van tatoeages en verschillende anti-agingbehandelingen.

Maak vrijblijvend een afspraak aan de Tubantiasingel, telefonisch via tel. 053-4310439, via email: info@beautycorner-enschede. nl of online: beautycorner-enschede.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden