Eugène Duvaloois en zijn vrouw Mandy in de winkel die deze maand één jaar bestaat.
Eugène Duvaloois en zijn vrouw Mandy in de winkel die deze maand één jaar bestaat. (Lizet Beek Fotografie & Grafisch ontwerp)

Twentsch Hooratelier viert eerste verjaardag met Belevingsdagen

  Zakelijk

Enschede - Ruim een jaar geleden namen Eugène Duvaloois en zijn vrouw Mandy de beslissing om aan een nieuw avontuur te beginnen, het Twentsch Hooratelier aan de Markstraat 8 in Enschede. Ze verhuisden hiervoor vanuit het westen des lands terug naar hun geboortegrond.

"Het is altijd spannend om te starten met een eigen winkel, maar we hebben een succesvolle start gehad", aldus Eugene. "Daar zijn we onze klanten heel dankbaar voor. We gaan bewust voor kwaliteit, service en aandacht. Het is fijn om te merken dat onze klanten dit waarderen."

De audicien vervolgt: "Als audicien proberen wij dichtbij onze klanten te staan. Dat betekent dat een goed advies niet alleen over hoortoestellen of over het gehoor gaat. Het gaat er ook om samen met de klant te kijken hoe we op de goedkoopste manier de beste oplossing kunnen realiseren. Zeker richting het einde van het jaar kan het interessant zijn de aanschaf van hoortoestellen uit te stellen naar volgend jaar en nu te oriënteren wat de beste vergoedingen zijn. Overstappen naar de juiste zorgverzekeraar geeft vrijheid in keuze en kan honderden euro's voordeel opleveren. Veel klanten vinden het vaak een gedoe om over te stappen, maar met onze overstap-service hoeven ze zich daar geen zorgen over te maken. Daarentegen kan het soms weer voordelig zijn om alsnog dit jaar hoortoestellen aan te schaffen, omdat dit een aanzienlijk belastingvoordeel kan opleveren. De laatste maanden van het jaar is de tijd om je hierin te verdiepen."

Op dit moment is er een verschuiving gaande qua techniek en benadering. Voorheen lag de focus voornamelijk op het oor en op het oplossen van het gehoorverlies zelf, weet Eugene. "Nu kijken we daarnaast steeds meer naar de functie van onze hersenen. Met de technieken en de opties die we hebben als moderne en zelfstandig audicien proberen we de hersenen zoveel mogelijk de juiste informatie te geven op de manier zoals onze hersenen deze graag ontvangt. Het daadwerkelijke begrijpen van woorden en ons verstaan vindt tenslotte in ons brein plaats. Hiervoor zijn tegenwoordig hele mooie technieken die afhankelijk van de activiteit en je persoonlijke omgeving automatisch een speciaal hoorprofiel creëeren. Met deze technieken houden we ons brein fit en actief en is het verstaan in alle situaties zo optimaal mogelijk. Met trots kunnen we zeggen dat de nieuwste techniek van Siemens Signia in deze regio exclusief bij Twentsch Hooratelier verkrijgbaar is."

Vanwege het eenjarig bestaan en ter introductie van de nieuwste 'Acoustic Motion Sensor-techniek van Siemens houdt het Twentsch Hooratelier op 26 en 27 september belevingsdagen. Dan kan men tijdens een live-demonstratie zelf ervaren wat er mogelijk is. Er is een productspecialist van Siemens aanwezig.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen via tel. 4785485 of mail: info@twentsch-hooratelier.

Meer berichten