Flexen in hartje stad

  Zakelijk

Enschede - Bij Concordia kun je vanaf nu te midden van kunstwerken een plek vinden om te werken, inspiratie op te doen en te vergaderen. Onder de noemer ICON053 kunnen eenpitters zeven dagen per week terecht in de kunstruimte aan de Langestraat 56. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om goed aan de slag te kunnen.

In de exporuimte zijn plekken gecreëerd voor zittend of staand werken. Een variatie daarop is de deskbike, een fietsstoel waarbij je al bewegend aan het werk kunt. Ook is er een ergonomische bal voor een actieve werkhouding. 

Daalt de creativiteit en activiteit even naar een nulpunt, dan bieden de kunstwerken uit de wisselende exposities 'on the spot' voldoende inspiratie. Bovendien is de locatie in hartje stad, dus er kan op loopafstand geluncht, gegeten en gewinkeld worden.

Huurders van een flexwerkplek betalen 80 euro per maand exclusief BTW. Daarbij inbegrepen zijn onbeperkt koffie, thee en fruit, keukenfaciliteiten en wifi. Ook ontvangen huurders korting op de huur van vergaderzalen en -ruimtes, zoals die aan de Oude Markt 15. Ideaal voor mensen die af en toe met collega's of relaties een overleg willen.

www.icon053.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden