Bij Bakkerij Nollen wordt alles nog op ambachtelijke wijze bereid. Daar weten deze dames alles van.
Bij Bakkerij Nollen wordt alles nog op ambachtelijke wijze bereid. Daar weten deze dames alles van. (Foto: )

Bakkerij Nollen opent derde vestiging in Enschede

  Zakelijk

Enschede - Op woensdag 5 juni opent Bakkerij Nollen haar deuren in Enschede Zuid.

Het is de derde winkel die Bakkerij Nollen opent in Enschede. Ook in deze winkel kunnen mensen terecht voor de lekkerste ambachtelijke producten, van brood, taart en gebak tot chocolade en van snacks tot verse belegde broodjes. Om de opening te vieren zijn er de hele week openingsaanbiedingen in de nieuwe vestiging in Enschede Zuid. Deze aanbiedingen gelden ook in de winkels in Enschede Stadsveld en Miro Center.

Bij Bakkerij Nollen wordt alles nog op ambachtelijke wijze bereid. Zowel het brood als de taarten, het gebak en de chocolade worden met passie door de bakkers, patissiers en chocolatiers gemaakt.

Eigenaar Vincent Nollen en zijn vrouw Antoinet vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van de ambachtelijke producten uit hun bakkerij. "De smaak van puur ambacht stond bij de opening van de bakkerij in 1921 al centraal. Dat is in al die jaren nooit veranderd. De traditionele waarden van opa en oma Nollen zijn daarom nog steeds terug te vinden in alle winkels en de bakkerijen", aldus Vincent.

Meer berichten