Vastgoedstyliste Diana helpt bij verkoop woning


Diana Meester-van Agteren: "Steeds meer mensen weten hoe belangrijk het is om er met jouw woning tussenuit te springen."
Diana Meester-van Agteren: "Steeds meer mensen weten hoe belangrijk het is om er met jouw woning tussenuit te springen." (Foto: PR)

Vastgoedstyliste Diana helpt bij verkoop woning

  Zakelijk

Enschede - Diana Meester-van Agteren is onlangs van start gegaan als vastgoedstyliste. De Enschedese weet als geen ander dat styling lonend is: "Het lijkt misschien vreemd om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar steeds meer mensen beseffen dat een gestileerde woning meer oplevert."

Diana heeft haar studie als vastgoedstyliste succesvol afgerond bij het erkende House of KIKI en is aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor vastgoedstylisten. Haar doel is huiseigenaren te helpen om hun woning sneller te verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs. Haar credo luidt 'niet kletsen, maar doen'.

"Steeds meer mensen beseffen dat een gestileerde woning het juiste bedrag oplevert en hoe belangrijk het is om er met jouw woning tussenuit te springen. Het aanbod op sites als Funda en Jaap is namelijk enorm. In Enschede staan per jaar gemiddeld duizend huizen te koop. Voor 95 procent van de bezichtigers zijn foto's bepalend voor een vervolgstap."

Maar wat als een woning al jaren te koop staat? "Juist dan is er hoop", weet Diana. "Zeventig procent verkoopt alsnog binnen drie maanden nadat er een restyling is gedaan en er professionele foto's zijn gemaakt zijn door een House of KIKI verkoopstyliste."

Duur hoeft de restyling niet te zijn, bezweert Diana. "In plaats van de vraagprijs verlagen met vijfduizend of tienduizend euro investeer je nu voor een bedrag van een paar honderd euro in een restyling met hetzelfde effect. Dan zou ík het wel weten!"

Info: tel. 06-22751233 / Info@donebydidi.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden