Sander Rijstenberg (rechts) met medewerker Danny Hendriks en medewerkster én partner Melanie Kraus in de nieuwe winkel, die zaterdag om 9.00 uur open gaat.
Sander Rijstenberg (rechts) met medewerker Danny Hendriks en medewerkster én partner Melanie Kraus in de nieuwe winkel, die zaterdag om 9.00 uur open gaat. (Foto: PR)

Nieuw pand voor Correct Systems aan de Slijpsteen

  Zakelijk

Enschede - Sander Rijstenberg is met zijn computerservice bedrijf Correct Systems verhuisd van de Burgemeester van Veenlaan naar een grotere winkel op het adres Slijpsteen 9. "Hier kunnen we de klanten beter bedienen'', zegt Sander. De nieuwe zaak gaat zaterdag 1 juni open.

Sander Rijstenberg zit al 12,5 jaar 'in de computers'. Bij Correct Systems heeft hij nu twee medewerkers in vaste dienst. Het vorige onderkomen aan de Van Veenlaan werd te klein. De sleutel voor het nieuwe pand op de Slijpsteen kreeg hij begin mei, waarna het inrichten kon beginnen. "Daar zijn we best druk mee geweest, maar het is prachtig geworden. Het is overzichtelijk, rustig en het heeft een warme uitstraling gekregen.''

Correct Systems verkoopt niet alleen computers en laptops, maar is ook een bekend adres voor reparaties van computers, laptops, smartphones en tablets. "We geven ook advies over welke computer of laptop de mensen het beste kunnen kopen."

De nieuwe winkel is ruim opgezet en de meest uiteenlopende producten zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar. Op de openingsdag zijn er kortingsacties en is er voor elke bezoeker een ijsje. Onder de klanten worden twee Samsung 10'' tablets verloot.

Meer berichten