Nithien Doerbali en Pascal Hoogeveen voor hun winkel aan de Ribbelerbrinkstraat 39 in Enschede. "Binnenkort houden we hier ook een haringparty."
Nithien Doerbali en Pascal Hoogeveen voor hun winkel aan de Ribbelerbrinkstraat 39 in Enschede. "Binnenkort houden we hier ook een haringparty." (Foto: PR)

Vis uit wateren van IJsland tot de Middellandse Zee

  Zakelijk

ENSCHEDE - Vis is lekker en bovenal gezond! Die boodschap willen Pascal Hoogeveen en Nithien Doerbali met veel enthousiasme uitdragen.

Het ondernemerspaar is eigenaar van Het Twense Vishuus aan de Ribbelerbrinkstraat 39 in Enschede. "We zijn sinds een maand open en hebben al veel klanten mogen begroeten. Binnenkort houden we hier ook een haringparty. Die is op 11 juni. De Hollandse nieuwe komt eraan", laat Pascal Hoogeveen weten. Het Twense Vishuus biedt een compleet assortiment aan vis. Ze komen uit de wateren van IJsland tot de Middellandse Zee.

Het visaanbod is in de afgelopen decennia toegenomen. Maar de haring, kabeljauw, forel, zalm en makreel mogen zich nog altijd in de grootste populariteit verheugen. "We zien dat er weer meer vis wordt gegeten. Veel mensen vinden vis best duur, maar de economie trekt aan. Ook is vis zoals haring en makreel rijk aan omega 3 en dat is erg gezond."

Het Twense Vishuus streeft naar kwaliteit en een enorm aanbod. "Alles is leverbaar." Ook de roerbakschotel met vis is geliefd. "Het is een trend. De roerbakschotel is snel klaar. Steeds meer mensen kiezen voor een snelle maaltijd."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden