Harry Dijk (links) en Ruud Vlutters vieren tot en met donderdag 25 april de nieuwe naam van hun winkel.
Harry Dijk (links) en Ruud Vlutters vieren tot en met donderdag 25 april de nieuwe naam van hun winkel. (Foto: PR)

Openingsweek RunX Twente in volle gang

  Zakelijk

ENSCHEDE – Harry Dijk en Ruud Vlutters, eigenaren van de hardloopzaak aan de Kuipersdijk in Enschede, vieren tot en met donderdag 25 april de nieuwe naam van hun winkel. Deze is nu niet meer aangesloten bij franchise-formule Runnersworld, maar onderdeel van het nieuwe winkelconcept RunX.

De hardlopende ondernemers voelen bij RunX meer vrijheid om de winkel in te richten met een collectie die past bij het deskundige advies waar zij bekend om staan. Hardlopend Twente wordt tot en met donderdag verwelkomd met speciale acties in de winkel.

12 jaar lang was de hardloopwinkel aangesloten bij de Runnersworld-formule. Bij RunX, een coöperatie en geen franchise-formule, voelt het voor Dijk en Vlutters meer als samenwerken. Het is een winkelconcept gecreëerd door ervaren hardlopers, allen ook eigenaar van hun eigen RunX winkel. De gezamenlijke passie die deze ondernemers hebben voor de sport vertaalt zich in een uitgebreid assortiment voor beginnende – en ervaren sporters.

Deze week worden lopers uitgedaagd om opdrachten uit te voeren om kans te maken op een gratis paar hardloopschoenen. Daarnaast zijn er kortingsacties om de nieuwe naam te vieren. Meer informatie:

www.runx.nl

Meer berichten