Al Hayat Dance Studio van Ingrid Sabajo opent op 4 mei de deuren aan De Klomp 122 in Enschede.
Al Hayat Dance Studio van Ingrid Sabajo opent op 4 mei de deuren aan De Klomp 122 in Enschede. (Foto: PR)

Al Hayat Dance nu aan De Klomp

  Zakelijk

Enschede - Bijna drie jaar was Deiana Sports de thuisbasis van Oriëntaalse dansschool Al Hayat Dance, maar op zaterdag 4 mei opent eigenaresse Ingrid Sabajo haar eigen dansstudio aan De Klomp 122 in het centrum van Enschede.

Met de verhuizing naar De Klomp zal ze ook haar lesaanbod uitbreiden met Zumba, Yoga, Belly Body Beats en werelddansen voor kinderen. Ook kunt u per juni elke zondag deelnemen aan Workshop Sunday, een arrangement inclusief dansworkshop en high tea/tapas. Zo kunt u bijvoorbeeld Salsa-Bachata of Bollywood leren dansen en gezellig nagenieten met medeworkshopdeelnemers.

En heeft u een (klein)dochter tussen de 4 en 12 jaar, die binnenkort jarig is, dan kunt u op de woensdagmiddag ons 1001-nachtarrangement boeken. Ons arrangement is inclusief buikdansworkshop, buikdans make-up, kostuum, onbeperkt limonade en een cadeau voor de jarige.

Wilt u meer informatie, kom dan zaterdag 4 mei tussen 13.00 en 17.00 uur naar de opening. Entree is gratis. Info: www.alhayat-dance.nl / tel. 06-83862832

Meer berichten