Bij EkoPlaza Enschede zijn ze dol op de producten die de Raw Milk Company verkoopt.
Bij EkoPlaza Enschede zijn ze dol op de producten die de Raw Milk Company verkoopt. (Foto: pr)

Prof. Dr. Ton Baars: 'Rauwe melk is gezonder'

  Zakelijk

De Lutte/Enschede - Op woensdag 10 en donderdag 11 april worden er bij de Raw Milk Company aan de Beuningerstraat 12 in De Lutte twee infoavonden gehouden over de helende kracht van rauwe melk. Inloop: 19.00 uur, start programma: 19.30 uur.

In 2018 is onder 450 volwassenen onderzoek gedaan naar de lichamelijke en psychologische effecten van het drinken van rauwe melk. Dit onderzoek is uitgevoerd door Prof. Dr. Ton Baars van de Universiteit Utrecht. De uitkomsten van dit onderzoek laten zien dat rauwe melk en rauwmelkse producten een belangrijke corrigerende werking hebben als het gaat om immuungerelateerde problemen, zoals astma, allergie, hooikoorts, maar ook een verandering bewerkstelligen in de darmflora.

Ton Baars zal deze avonden spreken in De Lutte. Bovendien zullen er ervaringsdeskundigen aan het woord komen. Bezoekers dienen zich vóór 8 april via info@rawmilkcompany.nl of 0541-299872 op te geven. Vermeld hierbij de gewenste datum.

Bij EkoPlaza Enschede aan de De Heurne 59, waar ze de producten van de Raw Milk Company verkopen, kunt u zich laten bijpraten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden