"De kinderjury heeft ons de afgelopen twee jaar beloond met de titel 'Lekkerste pannenkoek van Nederland'."
"De kinderjury heeft ons de afgelopen twee jaar beloond met de titel 'Lekkerste pannenkoek van Nederland'." (Foto: PR)

Mister Pancake al vijf jaar top

  Zakelijk

GLANERBRUG - Hij had zijn sporen als kok al lang en breed verdiend toen Michel Nagtegaal vijf jaar geleden met Mister Pancake begon. Van dit bijzondere pannenkoekenhuis heeft hij aan de Gronausestraat 710b al snel een succes gemaakt. Tot en met 19 april viert Mister Pancake het lustrum met smakelijke voordeeltjes.

"We zitten hier in het kerkje naast voormalig klooster Dolphia op een bijzondere locatie", weet Nagtegaal. "Alleen daarom al wil je er ook een bijzonder restaurant van maken. Dat is qua uitstraling gelukt en we krijgen ook veel positieve reacties over het eten. De kinderjury heeft ons de afgelopen twee jaar zelfs beloond met de titel 'Lekkerste pannenkoek van Nederland'."

Daarbij gaan de kinderen graag voor de grote variatie in American Pancake's, die Mister Pancake te bieden heeft. Maar ook de traditionele pannenkoeken met appel en spek of gewoon naturel vinden gretig aftrek. Verder biedt men mogelijkheden als pannenkoeken met tonijn, verse spinazie, roti, pulled pork of nacho's, om er maar een paar te noemen. "We hebben een kaart met over de honderd pannenkoeken en voor een biefstukje of sateetje ben je hier ook aan het goede adres. De sfeer van het pand is een uniek extraatje en de open keuken is ook een attractie op zich. Als er de tijd voor is, mogen kinderen meehelpen aan hun eigen pannenkoek."

Meer berichten