Mandy Weggen: "Deze scanner maakt het voor ons mogelijk om op maat gemaakte hoortoestellen in het oor nog kleiner te maken."
Mandy Weggen: "Deze scanner maakt het voor ons mogelijk om op maat gemaakte hoortoestellen in het oor nog kleiner te maken." (Foto: PR)

Twentsch Hooratelier eerste in regio met 3D-scanner

  Zakelijk

Enschede - Het Twentsch Hooratelier beschikt sinds kort over een 3D-scanner waarmee heel nauwkeuring de afdruk van een oor gescand kan worden en 'in het oor'-hoortoestellen op maat gemaakt kunnen worden.

"Deze scanner maakt het voor ons mogelijk om op maat gemaakte hoortoestellen in het oor nog kleiner te maken. Zo klein dat ze echt onzichtbaar zijn'', zegt Eugène Duvaloois, hoorspecialist bij het Twentsch Hooratelier. ''Het is niet alleen heel fijn om een mooie discrete oplossing te hebben, maar door het maatwerk zitten ze ook nog eens heel comfortabel en zijn ze gemakkelijk in te doen.''

"Vrije keuze, een transparant advies en een breed aanbod in opties vinden wij belangrijk. Daarom zijn we ook superenthousiast dat we nu ook deze echt onzichtbare hoortoestellen kunnen aanbieden", zegt collega en partner Mandy Weggen.

Het Twentsch Hooratelier is sinds september vorig jaar geopend aan de Markstraat en is een onafhankelijke audicien. Op 7 en 8 maart organiseren Mandy en Eugène informatiedagen. Deze dagen kan de klant zelf beleven hoe deze 3D-techniek werkt. Ze beiden dan gratis maatwerk aan ter waarde van 145 euro. Heeft u andere vragen of wilt u kennismaken, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Meer berichten