Misskandidaten mogen aan de bak bij Trifora in Enschede

  Zakelijk
Samanthika Ulfman: "Ik heb zelf vooral gelet op hoe de deelneemsters zich presenteerden en of ze zelfverzekerd waren."
Samanthika Ulfman: "Ik heb zelf vooral gelet op hoe de deelneemsters zich presenteerden en of ze zelfverzekerd waren." (Foto: PR)

Enschede - De finalisten van Miss Beauty en Miss Teen of Overijssel zijn bekend. Bij Hotel van der Valk in Hengelo vond afgelopen zondag de casting plaats.

Honderd schonen hadden zich aangemeld voor de missverkiezing. Uiteindelijk zijn er dertig dames geselecteerd door de jury. Daaronder vier Enschedese meiden: Enola Mulder (categorie Teen) en Jade Greve, Ashley Korf en Mylene van Wilpe (categorie Beauty). Op 21 mei strijden ze om de titels Miss Beauty en Miss Teen of Overijssel in het Theaterhotel te Almelo.

De provinciale organisatie van deze landelijke missverkiezing is met ingang van dit jaar in handen van Bjorn von Schomberg en Charina Bartels, in 2012 zelf Miss Overijssel. Hoofdsponsor is Trifora Sports & Health Club uit Enschede. De organisatie heeft verschillende sportdagen bij Trifora gepland, waarbij alle finalisten samen verschillende trainingen gaan volgen. Daarbij heeft Samanthika Ulfman, assistent clubmanager bij Trifora, dit jaar ook plaatsgenomen in de jury.

"Toen Bjorn en Charina mij vroegen of Trifora dit jaar de hoofdsponsor wilde zijn, heb ik direct 'ja' gezegd. Vorig jaar was Trifora al sponsor door onze locatie beschikbaar te stellen voor de catwalktrainingen en onze instructeurs sportdagen te laten verzorgen. Er was veel enthousiasme vanuit ons team, maar ook vanuit de organisatie en de finalisten zelf. Dat maakte de keuze makkelijk. Om onderdeel uit te maken van de jury was ook een mooie ervaring voor mij. Ik heb zelf vooral gelet op hoe de deelneemsters zich presenteerden en of ze zelfverzekerd waren."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden