Iris van Deutekom en Robin Pater helpen singles en stellen die verlangen naar een sprankelende en hechte liefdesrelatie.
Iris van Deutekom en Robin Pater helpen singles en stellen die verlangen naar een sprankelende en hechte liefdesrelatie. (Foto: PR)

LiefdeInZicht, een nieuwe praktijk voor relatie-educatie

  Zakelijk

Enschede - Op vrijdag 15 februari, de dag na Valentijnsdag, opent in Enschede LiefdeInZicht, een nieuwe praktijk voor relatie-educatie. Iris van Deutekom en Robin Pater helpen daarin singles en stellen die verlangen naar een sprankelende, stressvrije en hechte liefdesrelatie.

De beide therapeuten en liefdespartners hebben in hun eigen verleden ervaren hoe lastig het kan zijn om een relatie levendig, gezond en verbonden te houden. En daarin staan zij niet alleen, zegt Pater: "We verlangen allemaal naar positief en warm contact. Uit onderzoeken blijkt dat relaties het belangrijkste zijn in het leven van mensen. Een stabiele en hechte partnerrelatie is zelfs de meest bepalende factor voor levensgeluk. Zulke gezonde stellen geven elkaar energie, plezier, steun en groei. Ook na de verliefdheidsfase." Maar dat gaat allesbehalve vanzelf, aldus Pater: "Wie nu in een relatie zit of eraan begint, heeft een slagingskans van een minder dan 50 procent."

In hun praktijk in Klooster Dolphia en via Skype helpen ze vanaf 15 februari samen mannen en vrouwen van allerlei leeftijden met relatievragen. Wie geinteresseerd is kan zich via www.liefdeinzicht.nl aanmelden voor masterclasses, een relatiescan of persoonlijk bloeitraject.

Meer berichten