Filiaalmanager Demis Wassink en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.
Filiaalmanager Demis Wassink en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. (Foto: PR)

EMTÉ Kuipersdijk wordt omgebouwd Jumbo

  Zakelijk

ENSCHEDE - Jumbo opent op woensdag 6 maart de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ aan de Kuipersdijk 118. De huidige medewerkers blijven de vertrouwde gezichten. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Enschede en omgeving graag vanaf 9.00 uur.

De EMTÉ sluit op zaterdag 16 februari om 13.00 uur de deuren om vanaf 6 maart verder te gaan als Jumbo. Filiaalmanager Demis Wassink: "Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega's kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze nieuwe winkel."

In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot een leidende retailer in Nederland.

Jumbobaas Frits van Eerd: "We zijn trots dat we in de komende tijd een groot aantal nieuwe Jumbowinkels aan ons netwerk kunnen toevoegen. Ook van alle nieuwe klanten die we hierdoor mogen begroeten, willen we échte fans maken."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden