Het team enthousiaste medewerkers Mandy, Petra en Herma heet bezoekers van CECIL van harte welkom aan De Heurne.
Het team enthousiaste medewerkers Mandy, Petra en Herma heet bezoekers van CECIL van harte welkom aan De Heurne.

CECIL Enschede, twaalf keer per jaar 'n nieuwe collectie

  Zakelijk

Enschede - CECIL opende op 29 maart jongstleden haar deuren aan de Heurne 4a. In een winkel met een mooie vloeroppervlakte van 130 vierkante meter heeft de klant keuze uit een uitgebreid assortiment damesmode met mooie ontwerpen en een onvervalste liefde voor detail. Dat uit zich onder meer in iedere maand 'up to date' fashion, want er zijn maar liefst twaalf collecties per jaar. De CECIL Store is daarom opgedeeld in verschillende thema's, waarin elk kledingstuk optimaal tot zijn recht komt.

"In Enschede zat nog geen CECIL Store", aldus Herma Stoel, eigenaar van de CECIL Store Enschede. "Daarom was het zeker een perfect moment om juist in Enschede, waar het centrum nu prachtig is ingericht en daardoor trending en groeiende is, een filiaal van CECIL te beginnen. En nu we er ruim een half jaar zitten, merken we dat klanten ons steeds beter weten te vinden."

"Bij CECIL is ieder item een must-have, want CECIL is net als onze klanten authentiek, nieuwsgierig en bij de tijd. Modetrends volgen elkaar razendsnel op en omdat wij altijd snel reageren op de laatste ontwikkelingen, kunnen we modetrends telkens weer op een nieuwe manier interpreteren", legt Stoel het succes van CECIL bloot.

Ze vervolgt: "Maandelijks zijn we weer trots op het resultaat: moderne collecties, uitstekende kwaliteit en een mooie pasvorm. Tel daarbij een goed, klantvriendelijk, servicegericht en eerlijk verkoopadvies en je hebt de perfecte voorwaarden om juist bij ons in de CECIL Store Enschede te slagen."

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden en een kijkje willen nemen in de winkel, kom dan gerust langs aan de Heurne 4a. De koffie staat klaar, evenals het team enthousiaste medewerkers Mandy, Petra en Herma.

Op dit moment geen tijd? Of wilt u de winkel alvast digitaal beleven? Kijk dan op:

dameskledingzaak.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden