Eric-Jaap en Belinda van Oenen, de eigenaren van ZonEx, laten het jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan.
Eric-Jaap en Belinda van Oenen, de eigenaren van ZonEx, laten het jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan.

Vijfig jaar ZonEx gevierd met duurzaam feest aan Zomerweg

  Zakelijk

Enschede - ZonEx bestaat 50 jaar. Dit wordt vanaf zaterdag 6 oktober gevierd met een heuse jubileumweek.

Wat in 1968 begon in een schuurtje is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf en specialist in comfortabel binnen- en buitenleven. Het bedrijf groeide snel en in 1971 werd het schuurtje verruild voor het eerste echte bedrijfspand. Het assortiment werd uitgebreid en het eerste personeel werd in dienst genomen. In 1979 verhuisde ZonEx naar de Zomerweg op het Euregio bedrijventerrein te Enschede. Vervolgens werd in 1991 pal tegenover het oude pand, aan de Zomerweg 155, een nieuw bedrijfspand gebouwd.

Eric-Jaap en Belinda van Oenen, de eigenaren van ZonEx, laten het jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan. Het gehele jaar door zijn er speciale jubileumaanbiedingen. Op 6 en 7 oktober is er een feestweekend voor consumenten en op 11 oktober is er een speciaal feest voor genodigden, waarbij ook wethouder duurzaamheid Niels van den Berg aanwezig zal zijn.

Opgestart met als doelgroep consumenten heeft ZonEx met de komst van de huidige directie Eric-Jaap en Belinda van Oenen haar know-how ook gericht op de projectenmarkt. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid gaan bij ZonEx hand in hand. Tijdens het jubileumfeest op 11 oktober wordt er onder de noemer 'ZonEx Zoemt' in samenwerking met de Nederlandse bijenvereniging afdeling Enschede extra aandacht gevraagd voor het belang van bijen voor onze natuur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden