Eugène Duvaloois en Mandy Weggen hebben Het Twentsch Hooratelier geopend aan de Marktstraat 8 in Enschede.
Eugène Duvaloois en Mandy Weggen hebben Het Twentsch Hooratelier geopend aan de Marktstraat 8 in Enschede.

Eugène en Mandy komen met Twentsch Hooratelier thuis in Twente

  Zakelijk

Enschede - Eugène Duvaloois en Mandy Weggen hebben op dinsdag 25 september een hoorwinkel geopend aan de Marktstraat 8 in Enschede. De naam: Het Twentsch Hooratelier.

Eugène heeft in zijn carrière alle facetten binnen de hoorbranche leren kennen. Hij begon zijn loopbaan bij een grote keten, waarna hij jaren een zelfstandige hoorwinkel heeft mogen leiden in Delft. Afgelopen jaar heeft hij een toonaangevend hoortoestellenmerk vertegenwoordigd. ''In al deze functies heb ik volop de ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en een echte professional te worden'', aldus Eugène.

Eugène en zijn partner Mandy wilden terug naar Twente en altijd al graag voor zichzelf beginnen. Als geboren Enschedeër was het voor Eugène een logische stap om een zaak in Enschede te beginnen. Eentje die klaar is voor de nieuwe generatie, die voldoet aan de beste eisen en waarbij klanten volledige vrijheid in merk, techniek en prijs hebben.

Mandy heeft een verleden als stewardess bij KLM: "Ik vind het heel fijn om mensen persoonlijk aandacht te geven en daarbij staat service altijd op nummer één. Elke reis moet een fijne beleving zijn. Diezelfde standaard mogen onze klanten ook verwachten in onze winkel.''

Eugène en Mandy verzorgen op 27, 28 en 29 september kennismakingsdagen, die zij combineren met de introductie van een nieuw geavanceerd hoortoestel van het Deense merk Resound. De laatste maanden van het jaar staan daarom in het teken van het Deense 'hygge', dat staat voor het creëren van een warme sfeer en genieten van de goede dingen in het leven met fijne mensen om je heen. 'Hygge' is Deens voor 'gezellig'.

Klanten kunnen deze dagen uitgebreid kennismaken met het Twentsch Hooratelier. Tevens kunnen ze horen wat de Deense toestellen kunnen betekenen. Gewoon nieuwsgierig? Ook goedhorenden kunnen ervaren hoe de nieuwste hoortoestellen klinken! Er staat koffie, thee en een lekker Deens broodje klaar. In september en oktober ontvangt men bij aankoop een leuke korting op de hoortoestellen. Info: tel. 053 478 54 85 en

twentsch-hooratelier.nl

Meer berichten