Sinds anderhalf jaar biedt Jannet Veltmann de mogelijkheid om af te vallen én aan spieropbouw te doen.
Sinds anderhalf jaar biedt Jannet Veltmann de mogelijkheid om af te vallen én aan spieropbouw te doen.

Afvallen én sterker worden met Easyslim.nu

  Zakelijk

Glanerbrug - Werken aan je gewicht is niet altijd even gemakkelijk. De een zwoegt in de sportschool, een ander worstelt met z'n eten en een maagverkleining is ook best een ingrijpende beslissing. Sinds anderhalf jaar biedt Jannet Veltmann een mogelijkheid die veel voordelen heeft. Bij haar afslankstudio Easyslim.nu Enschede verdwijnen de kilootjes, terwijl de klant ontspannen op de massagetafel ligt.

"Wij werken met elektrostimulatie. Dat stimuleert niet alleen gewichtsverlies, het zorgt ook voor spieropbouw. De cliënt ligt ontspannen op de massagetafel en ik plaats speciale pads op het lichaam. Onze geavanceerde apparatuur laat door middel van ultrasound geluidsgolven de vetcellen trillen. Het vet komt uit de cel en wordt afgevoerd via het lymfestelsel. Met de elektrostimulatie bereiken we daarnaast tot 94 procent van alle spieren. Je voelt de stimulatie, maar dat is niet onaangenaam en de apparatuur is volkomen veilig. Zo werk je comfortabel en zonder inspanning aan een slanker lichaam."

Bij Easyslim.nu is het mogelijk om in drie maanden tijd tot 20 kilo af te vallen zonder het bekende jojo-effect. De studio is gevestigd aan de Gronausestraat 1008 en bereikbaar via 06-12049924. Mailen kan ook: enschede@easyslim.nu.

Meer berichten