Romee Hoekstra is in Enschede een internetwinkel begonnen in verpakkingsvrije boodschappen.
Romee Hoekstra is in Enschede een internetwinkel begonnen in verpakkingsvrije boodschappen.

'Verpakkingsvrije' Romee Hoekstra wil wereld ietsje mooier maken

  Zakelijk

Enschede - Romee Hoekstra is in Enschede een internetwinkel begonnen in verpakkingsvrije boodschappen. Haar eigen webshop Loose-Enschede ging onlangs van start. De eerste keer komt ze langs met gevulde weckpotten, die een volgende keer door haar persoonlijk worden nagevuld.

"Zelf probeer ik al drie jaar met zo min mogelijk afval te leven'', aldus Romee. "Nu wil ik anderen ook helpen de daad bij het woord te voegen. Ik hoop op deze manier mensen te kunnen helpen die wat willen doen aan de hoeveelheid afval die tegenwoordig wordt geproduceerd."

Het idee is simpel volgens Romee: ''Je kiest je boodschappen uit en Loose verpakt ze voor je in weckpotten. Vervolgens bezorg ik ze bij je thuis op de fiets. De eerste keer betaal je dertig euro borg voor de gevulde potten, daarna kom ik de potten vullen wanneer ze leeg zijn.''

Mensen kunnen onder meer pasta, chocolade en ontbijtgranen bestellen via de website. Wanneer u zondag, maandag, dinsdag of woensdag bestelt, worden de producten op donderdag tussen 17.00 en 19.00 thuis bezorgd. Bestelt u op donderdag, vrijdag of zaterdag, dan worden de producten bij u thuis bezorgd op zondag tussen 17.00 en 19.00.

Voor meer informatie kan men kijken op de website:

www.loose-enschede.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden