De Leckernij bestaat 10 jaar. Eigenaresse Cindy Eiting, haar ouders Ep en Jannie en de vaste medewerkers vieren dit met drie feestelijke dagen vol aanbiedingen.
De Leckernij bestaat 10 jaar. Eigenaresse Cindy Eiting, haar ouders Ep en Jannie en de vaste medewerkers vieren dit met drie feestelijke dagen vol aanbiedingen.

Jubilerende delicatessenspeciaalzaak De Leckernij legt lat hoog

  Zakelijk

ENSCHEDE – Delicatessenspeciaalzaak De Leckernij bestaat 10 jaar. Eigenaresse Cindy Eiting en haar ouders Ep en Jannie vieren dit met drie feestelijke dagen vol aanbiedingen. Op donderdag 6, vrijdag 7 en zaterdag 8 september wordt alle Hollandse kaas bijvoorbeeld voor tien euro aangeboden.

"Mijn vrouw en ik hebben 40 jaar ervaring in dit mooie vak", vertelt Ep Eiting. "Cindy draait ook alweer 15 jaar mee en samen met onze medewerkers Claudia en Erna hebben we van De Leckernij een succes gemaakt. Ons assortiment is met zorg samengesteld en veel producten uit Spanje en Frankrijk importeren we zelf. Daardoor kun je een selectie en kwaliteit aanbieden die je elders niet snel zult aantreffen."

"Noten en kaas zijn onze basis", vervolgt Eiting. "De noten branden we zelf en we stellen ook onze eigen mixen samen. Wat kaas betreft hebben we meer dan driehonderd soorten in huis. Verder is er een mooie keus in Spaanse en Italiaanse worst en vleeswaren, wijnen, tapenades, olie en balsamico. Uiteraard komen ook de liefhebbers van olijven bij ons aan hun trekken."

Bij De Leckernij maakt men met alle liefde en vakkennis ook mooie cadeaupakketten op maat. Bestellingen via internet zijn mogelijk, maar een bezoekje aan de winkel in de Korte Hengelosestraat is het mooist. Heerlijk al die geuren en de delicatessen bieden tevens een mooie aanblik.

Meer berichten