In Enschede is recent een houtskeletbouwwoning opgeleverd. Bouwer en bewoners willen het graag laten zien.
In Enschede is recent een houtskeletbouwwoning opgeleverd. Bouwer en bewoners willen het graag laten zien. ( )

Neem kijkje in een bijzondere woning

  Zakelijk

In Enschede is recent een houtskeletbouwwoning opgeleverd. Houtskeletbouw, een duurzaam bouwproces, is erg in opkomst, vanwege de hoge isolatiewaarde, snelle bouwtijd en goede prijs/kwaliteitverhouding. Om belangstellenden hiermee kennis te laten maken houdt bouwer Presolid Home samen met de toekomstige bewoners een open huis op 30 juni. Bezichtiging is alleen mogelijk op afspraak. Ga hiervoor naar www.presolidhome.nl

Enschede - De toekomstige bewoners hebben gekozen voor houtskeletbouw vanwege de vele mogelijkheden van deze bouwwijze in combinatie met de snelheid waarmee wordt gebouwd. Tevens is de uitstekende isolatie een pré.

In samenspraak met de architect van Presolid Home is er een ontwerp gemaakt volgens de bouwregels van het plan. Na het leggen van de fundering was het huis binnen enkele dagen opgebouwd.

Houtskeletbouw heeft veel voordelen ten aanzien van de traditionele bouw. Indien esthetisch en technisch verantwoord zijn de mogelijkheden legio. Verder zijn de woningen zeer energiezuinig, wat direct terug te zien is op de energierekening.

De positieve kenmerken van houtskeletbouw zijn enorm, er wordt immers gebruik gemaakt van een duurzaam en recyclebaar basismateriaal. Daarom is deze methode de manier om ook de CO2-uitstoot tijdens de bouw te reduceren.

Meer berichten