Mannen van De Melkbus strijden om Foodtruck Award

  Zakelijk

Robert Geessink en Wout Leerink, twee boerenzonen uit Eibergen, zijn met hun foodtruck De Melkbus genomineerd voor de 24kitchen Foodtruck Award. Tot 30 juni kan het publiek stemmen op de genomineerden. De heren hebben als standplaats de Twentsche Foodhal in de Performance Factory in Enschede.

Eibergen/Enschede - "Ons concept moet natuurlijk winnen, omdat het zo bijzonder is", lachen Geessink en Leerink. Verklaar jullie nader. "Nou, in onze foodtruck wordt melk uit eigen stal en van eigen koeien verwerkt en verkocht. Van gras tot eindproduct, alle stadia van de ontwikkeling hebben we zelf in de hand. Met deze producten willen wij de vele mogelijkheden die je met melk hebt tonen."

De Achterhoekers zijn met hun truck op festivals in het hele land te vinden. "De producten passen we aan op het seizoen. Het unieke van onze melk is dat deze niet is bewerkt in zuivelfabrieken. Hierdoor blijft de rijke smaak van de pure melk bewaard. Traditionele gezinsbedrijven voorzien ons van melk. Deze bedrijven zijn allemaal op hun eigen manier bezig met duurzaamheid." Stemmen? Ga naar:

foodtruckawards.24kitchen.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden