Poppodium Melkweg verruilt Jupiler voor Grolschmerk Kornuit

  Zakelijk

Amsterdam/Enschede - Bezoekers van de Melkweg kunnen vanaf nu een Kornuit bestellen als ze aan de bar staan. Stichting Melkweg en Koninklijke Grolsch hebben voor het biermerk Kornuit een meerjarige samenwerking getekend. De bierbrouwer wordt daarmee de exclusieve bierleverancier voor het Amsterdamse poppodium. De afgelopen vijf jaar kwam het Belgische Jupiler uit de tap van de Melkweg.

"Het eigenzinnige karakter van de Melkweg sluit naadloos aan bij het merk Kornuit. Kornuit heeft in de vele gesprekken met vertrouwen laten zien vernieuwend, eigenzinnig en een goede match met de Melkweg te zijn" aldus Geert van Itallie, Algemeen Directeur Melkweg.

Geert van Baal van Koninklijke Grolsch: "Het creëren en delen van mooie momenten willen we nog meer gaan uitdragen. We vinden het dan ook geweldig de komende jaren samen met de Melkweg op te trekken en elkaar waar mogelijk te versterken. Samen willen we bouwen aan de toekomst van een nieuwe muziekbeleving en zo de bezoeker een perfecte avond te laten ervaren."

Meer berichten